Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Премијер пред тужиоцем: Објашњава шверц цигарета!

Премијер у техничком мандату Дритан Абазовић данас ће са припремљеном документацијом отићи у Специјално државно тужилаштво (СДТ), како би изнио шему шверца цигарета у Црној Гори, шему повезаних лица и компанија. У питању су оптужбе о којима је премијер раније говорио и у Скупштини.

Половиним прошлог мјесеца, предсједник Владе, између осталог, рекао је у парламенту да оперативни подаци говоре да је већина заплијењених цигарета власништво Бемакса или људи повезаних с њима, те да они финансирају “прљаву кампању против њега”, јер се упустио у борбу против криминала, која погађа и њих.

Након оптужби које је премијер Абазовић изнио у Скупштини на рачун компаније Бемакс, да су цигарете заплијењнене у Луци Бар њихово власништво и људи повезаних са њима, из те компаније су саопштили да “људска машта може свашта”.

Из компаније тврде да се више од 15 година баве искључиво грађевинским радовима.

Из Специјалног тужилаштва су раније казали да је формирано више кривичних предмета због постојања основа или основане сумње да је учињено кривично дјело кријумчарење, укључујући цигарете из Луке Бар.

Извор: РТЦГ

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!