Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Сјутра у Андријевици: Промоција “Виле са Чакора”!

Промоција књиге “Вила са Чакора”, ауторке Неде Ђукић Боројевић, биће одржана сјутра (2. септембра), у малој сали Дома културе у Андријевици, са почетком у 19 часова.

О књизи, која свједочи о трагичној погибији Бранке Ђукић на планини Чакор 1975. године, говориће проф. др Славољуб Ђукић, Гојко Кнежевић, Миладин Јоксимовић, Мишо Кубуровић, Горан Киковић и Дарко Јововић.

У програму, чији је медијатор Давид Лалић, поред ауторке књиге, наступиће гуслари Синиша Петрић и Влатко Вуковић.

Промоцију организују Центар за културу и спорт “Михаило Лалић” Андријевица и Српска народна народна одбрана Васојевића и Лимске долине.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

“ДУЧИЋЕВ ДАН” У НОВОМ САДУ И ДАНИ ИНДИЈСКЕ КУЛТУРЕ У БЕОГРАДУ: Изложба др Татјане Бурзановић из Подгорице – на путу Јована Дучића и Рабиндраната Тагореа!

ЦЕТИЊСКА БОГОСЛОВИЈА: Стигла књига из 1892. године и обновљена ђачка дружина “Владика Његош”!

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

пјешивци

СВЕЧАНО У ПЈЕШИВЦИМА: Побједа живота над смрти!

maida

БОЉЕ БИТИ БОШЊАК НЕГО СРБИН, ВЕСНУ БРАТИЋ ГРАЂАНИСТИ ЧЕРЕЧИЛИ ПО МЕДИЈИМА КАДА ЈЕ РЕКЛА ДА ЈЕ СРПКИЊА: Маиду као Бошњакину приказују за примјер како треба подржати Резолуцију о Сребреници!

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!

nebojša

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!