Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Шпијуни су међу нама, Украјина и грађанисти: Смета им “Z” на мајици конобара, ускоро ће “Р” избацити из азбуке!

Замјеник министра унутрашњих послова Украјине Антон Герашченко објавио је на Твитеру фотографију запосленог у локалу “Руски бар” у Подгорици који на мајици има ознаку слово “З”, иначе руски симбол као знак подршке инвазији те земље на Украјину, питајући да ли је истина да запослени носе ту ознаку. Да је истина да запослени носе мајице са ознаком “З” замјенику украјинског министра потврдио је извршни координаор Грађанске иницијативе “21. мај” Љубомир Филиповић.

У Подгорици, главном граду Црне Горе, постоји “Руски Бар”. Њеогви запослени носе униформу са З симболом руске агресије. Има ли ко овде из Подгорице? Да ли је то истина, питао је на Твитеру Герашченко.

Филиповић је одговорио да је истина да запослени у “Руском бару”носе мајице са ознаком “З”.

То је мали бар у старој згради из социјалистичког доба. Власник је присталица српске и руске политике и њихових православних цркава. Нажалост, људи попут њега и даље заузимају неке стратешке позиције у влади, навео је Филиповић.

Извор: ЦДМ

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!