Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПЉАЧКА: Ухапшене мецене ДПС-а из “Плантажа”!

Неколико чланова бившег Одбора директора компаније “Плантаже” ухапшено је јутрос по налогу Специјалног државног тужилаштва. Како јавља портал РТЦГ, приведени су Веселин Вукотић, Божидар Михаиловић, Ђорђе Рајковић, Сеад Шахман, Душко Перовић и Ана Хајдуковић.

Они се сумњиче за злоупотребу положаја у привредном пословању. Акција Специјалног полицијског одјељења је у току, а очекује се још привођења.

Управа полиције огласила се званично овим поводом, наводећи да су припадници Специјаног полицијског одјељења су извршили претресе на више локација у којима је одузето више десетина хиљада еура. Како су додали, службеници Управе полиције у сарадњи са Специјалним државним тужилаштвом настављају активности на овом предмету.

Коментаришући хапшење, из Грађанског покрета УРА истичу да стварни разлог за иницијативу о изгласавању неповјерења Влади није Темељни уговор него владавина права.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРЕДСТАВНИЦИ ПЕНЗИОНЕРА: Нећемо повећање чланарине, Савез пензионера је и даље филијала ДПС-а!

“КАМИОНЏИЈСКА БАЈКА” У ЧИКАГУ: Представа о српској дијаспори, како добити зелену карту и како са пута скренути на ауто-пут!

У ЧЕТВРТАК КОНАЧНА ОДЛУКА: Знаће се ко је Србији пријатељ, непријатељ или партнер!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

broz2

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

moskvaigor

МОСКВА: Приказан филм Игора Дамјановића “Крај неоколонијализма – Централноафричка Република”!

spajic-3

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

nenad-jezdic-knjiga-o-milutinu

ШТА НАМ РАДЕ АЛБАНЦИ, ПОСЛИЈЕ ПАТРИЈАРХА, УЛАЗАК НА КИМ ЗАБРАЊЕН И НЕНАДУ ЈЕЗДИЋУ: Требало да гостује са представом “Књига о Милутину”, екипа “Звездара театра” враћена са границе са Косметом!

katnić

ОДЛУКА: Катнић у притвору још два мјесеца!