Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Сергеј Шојгу: ЛНР ослобођена!

Министар одбране Русије Сергеј Шојгу обавестио је руског председника Владимира Путина о ослобађању Луганске Народне Републике, саопштило је Министарство одбране Русије.

Шојгу је известио Путина да је као резултат успешних војних операција Оружаних снага Русије, заједно са јединицама Народне милиције ЛНР, успостављена пуна контрола над градом Лисичанском и низом оближњих насеља, од којих су највећа Белогоровка, Новодружеск, Малорјазанцево и Бела Гора.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДАНИ ИНДИЈСКЕ КУЛТУРЕ У БЕОГРАДУ И “ДУЧИЋЕВ ДАН” У НОВОМ САДУ: Изложба др Татјане Бурзановић из Подгорице – на путу Рабиндраната Тагореа и Јована Дучића!

ЦЕТИЊСКА БОГОСЛОВИЈА: Стигла књига из 1892. године и обновљена ђачка дружина “Владика Његош”!

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

александар1

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА АЛЕКСАНДРА: Суштина наше вјере је искрена љубав!

пјешивци

СВЕЧАНО У ПЈЕШИВЦИМА: Побједа живота над смрти!

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!

maida

БОЉЕ БИТИ БОШЊАК НЕГО СРБИН, ВЕСНУ БРАТИЋ ГРАЂАНИСТИ ЧЕРЕЧИЛИ ПО МЕДИЈИМА КАДА ЈЕ РЕКЛА ДА ЈЕ СРПКИЊА: Маиду као Бошњакину приказују за примјер како треба подржати Резолуцију о Сребреници!

nebojša

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!