Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Еди дао бесу: Дио луке Драч НАТО база!

Премијер Албаније Еди Рама потврдио је да ће дио нове луке Порто Романо у Драчу бити база НАТО-а. Планирано је да Лука Порто Романо буде највећа трговачка лука на Јадрану, али је Рама рекао да ће имати и војни дио, преносе албански медији.

Ускоро се враћамо у Брисел да наставимо разговоре о нашем приједлогу за успостављање поморске базе НАТО-а у новој луци Драч, рекао је Рама по повратку са НАТО самита одржаног у Мадриду.

Рама је прецизирао да ће војну базу градити и суфинансирати Албанија и НАТО, као и да је Алијанси већ упућен позив за овај пројекат.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

“ДУЧИЋЕВ ДАН” У НОВОМ САДУ И ДАНИ ИНДИЈСКЕ КУЛТУРЕ У БЕОГРАДУ: Изложба др Татјане Бурзановић из Подгорице – на путу Јована Дучића и Рабиндраната Тагореа!

ЦЕТИЊСКА БОГОСЛОВИЈА: Стигла књига из 1892. године и обновљена ђачка дружина “Владика Његош”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!

nebojša

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!