Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Многи љути на Ивана Вуковића: Зећани огорчени јер ниједан нови аутобус не иде за Зету!

Поразно је да се у 21. вијеку главни град једне државе, која претендује да буде чланица Европске уније, хвали набавком првих климатизованих аутобуса, саопштила је предсједница Одбора СНП Голубовци, Слађана Калуђеровић.

Према њеним ријечима, још поразнија је чињеница да се наставља маћехински однос Главног града према Зети, јер, по свему судећи, ниједан од 16 нових аутобуса неће бити опредијељено за Зету, иако има 20 хиљада становника.

И на овом примјеру се показује да одлазећи градоначелник Иван Вуковић није предсједник свих граđана Главног града. За вријеме владавине Вуковића за грађане Зете су биli резервисани дотрајали аутобуси без прозора и сједишта, па вјероватно не желе да нас шокирају неким луксузом. Притом, безбједност саобраћаја и пристојан аутобуски превоз потпуно су занемарени кад је Зета у питању, казала је Калуђеровић.

То је, истиче, “слика и прилика како Вуковић третира грађане Зете”.

Хвала му на таквом односу. Знаће Зећани да одговоре на ново Вуковићево игнорисање и занемаривање њихових интереса. Знају они да је у питању одлазећи градоначелник који је одсвирао своје и у Подгорици и у Зети, била Зета засебна општина или дио Подгорице, додала је Калуђеровић.

Она је поручила Зећанима да их све заједно, послије октобра очекују много бољи дани, “а нас као будуће доносиоце одлука и велики рад, труд и посвећеност, како би на најбољи начин валоризовали многобројне потенцијале и ресурсе којима располаже наша лијепа Зета и заштитили интересе грађана. Вријеме је да се Зети даје, а не само да се од ње узима”.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

УКОЛИО ВЛАДА ГЛАСА ЗА РЕЗОЛУЦИЈУ О СРЕБРЕНИЦИ: Десетак српских организација организоваће протесте и блокаду улица!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Пакт са Милом је пакт са ђаволом!

ПОВОДОМ ПРАЗНИКА ЛОВЋЕНСКОГ ТАЈНОВИДЦА: Поема Његошу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

mimicry-butterfly-pieris-brassicae-preview

ОД КОТОРА ДО АМЕРИКЕ: Српски кетман!

muzejbo

ЦЕТИЊЕ: Сарадња Музеја и Богословије!

dobrila

ДОБРИЛА КУКОЉ, ПРЕЖИВЈЕЛИ ЛОГОРАШ ЈАСЕНОВЦА: Доња Градина – највећи град мртвих!

Grad_zenica_panorama

ГЕНОЦИДНИ ПОДАЦИ, ОДБОР ЗА ЗАШТИТУ СРБА У БИХ: У Зеници живјело 24.500 Срба, а сада око 1.000!