Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Црна Гора, преци и потомци: Истином до помирења и завршетка Другог свјетског рата!

Да ли је дошло вријеме и да се у Црној Гори проговори и истинском помирењу браће и лијечења рана из Другог свјетског рата? Четници су и даље мета идеолошког иживљавања већине представника домаћих странака и они се понашају као да грађански сукоб у ЦГ још траје. За жртве четника, односно ЈВуО, немају ни трунке разумијевања и да се они питају ту причу би сахранили дубоко испид седам брда и гора.

На ТВ “Прва” о тој теми прије неколико дана су говорили Андрија Мандић и Небојша Медојевић, лидери ДФ-а и Милопш Војиновић, један од аутора књиге “Одступница”, као и осталих дјела из области Првог и Другог свјетског рата. Њихов закључак је да правог помирења у ЦГ нема без откривања истине о комунистичким злочинима које су њихове јединице починиле у Црној Гори, а посебно након завршетка рата у Словенији.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ: Јаме у Словенији чувају црногорске четнике, Црна Гора не чује њихове вапаје!

“ПРВА ТВ”, РЕЗОЛУЦИЈА И ПРАВОСЛАВНО ПОМИРЕЊЕ: Нема мира без рехабилитације црногорских четника, Јаков за сада ћути о томе!

КРВАВО СЛОВЕНАЧКО ПРОЉЕЋЕ 1945. ГОДИНЕ: Европа осудила комунизам, ми још нијесмо!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

prva

“ПРВА ТВ”, РЕЗОЛУЦИЈА И ПРАВОСЛАВНО ПОМИРЕЊЕ: Нема мира без рехабилитације црногорских четника, Јаков за сада ћути о томе!

penzija33

ПРЕДСТАВНИЦИ ПЕНЗИОНЕРА: Нећемо повећање чланарине, Савез пензионера је и даље филијала ДПС-а!

desanka

ПОЕЗИЈА: Прије 126 година рођена Десанка Максимовић!

nenad-jezdic-knjiga-o-milutinu

ШТА НАМ РАДЕ АЛБАНЦИ, ПОСЛИЈЕ ПАТРИЈАРХА, УЛАЗАК НА КИМ ЗАБРАЊЕН И НЕНАДУ ЈЕЗДИЋУ: Требало да гостује са представом “Књига о Милутину”, екипа “Звездара театра” враћена са границе са Косметом!

duskotrifun

“СРПСКА КУЋА”: Вјечне теме пјесника Душка Трифуновића!