Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Мет Гец: Америци циљ смјена Путина, а не одбрана Украјине!

‘-Да би се постигао циљ, САД су спремне да пошаљу милијарде долара Кијеву, пунећи џепове корумпираних званичника, као што смо то урадили у Авганистану. САД су изгубиле рат од пастира који су махали пушкама у Авганистану, а сада су власти жељне борбе против нације која има 6.000 нуклеарних бојевих глава, рекао је амерички конгресмен Мет Гец.

Гец је реаговао на ријечи демократског конгресмена Масачусетса Сета Молтона, који је током интервјуа за Фоx неwс рекао да су САД „у основи у рату“ са Русијом.

Ако смо у рату, као што каже конгресмен Молтон, зашто онда не бисмо гласали о одобрењу за употребу војне силе? Или ћемо само дјеловати у Украјини као што дјелујемо у Јемену и широм свијета — у заувијек необјављеним ратовима?Сумњам да многи у овом тијелу (Конгресу)неће жељети гласање или дебату, јер је њихов стварни циљ промјена режима у Русији, а не ‘одбрана Украјине”, додао је Гец, а преноси неwсwеек.цом.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦЕТИЊЕ: Сарадња Музеја и Богословије!

ПОЕЗИЈА: Прије 126 година рођена Десанка Максимовић!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!