Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПОБУНА Бугара: Изашли на улице против војне помоћи Украјини, сукоб са полицијом!

У главном граду Бугарске је у среду изашао на улице велики број људи, да протестује против војне помоћи Украјини. Протестна поворка централним улицама Софије, у којој је народ носио плакате против НАТО, ЕУ и режима, завршена је покушајем да се уклони застава Украјине са зграде Градске управе, коју је градоначелник ставио желећи да се умили ЕУропејцима.

Тада је дошло до сукоба са полицијом, а снимци показују народ који љуља и покушава да је обори полицијски комби. Наравно, протест Бугара против ЕУ режима, готово да нико од њихових и европских медија није објавио.

Иначе, на друштвеним мрежама се деле видео снимци украјинских избеглица у Бугарској, који вређају домаћине називајући их „прошиваним јакнама“ и „љубитељима Русије“.

Још се памти и како је онај Украјинац, на почетку специјалне операције, на белгијској пумпи остао шокиран док му је Бугарин објашњавао како се Украјина третира у његовој земљи и како доживљавају Русију и Путина.

Извор: србининфо

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МОНАРХИЈА: Црква и Круна заједно!

ПРЕДЛОГ: Српски национални савјет тражи референдум о Резолуцији о Сребреници!

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Boka

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!