Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Бато Царевић: Нећу бити носилац ДФ-а у Будви!

Предсједник општине Будва Марко Царевић саопштио је данас да на изборима у том приморском граду неће бити носилац листе Демократског фронта.

Шансу треба дати другима. Бити предсједник општине у два мандата је сасвим довољно за сваког појединца, казао је Царевић на конференцији у Будви.

Саопштио је да ће носиоц листе ДФ-а на изборима бити Мило Божовић, наводећи да ће “5. јуна управо њему предати своју функцију”.

Он је мој лични и породични пријатељ. Има моју апсолутну подршку, казао је Царевић.

Подсјетио је да је сва своја лична примања давао у хуманитарне сврхе и да од породице никог није запослио.

Генерално сам задовољан радом општине док сам био на челу, али могло је бити боље. Жалим што нисмо мало више урадили. Вјерујем да сам на начин давања плата у хуманитарне сврхе показао да се моја функција може обављати поштено. Од првог дана се залажем за принцип смјењивости власти, а то подразумијева не само промјену власту него и персоналну промјену оних који врше функције. Посебно сам поносан на борбу за светосавље и цркву, закључио је Царевић.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!