Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Шта ти је ДПС: Данијел не зна шта је принудна управа!

Из Демократске Црне Горе казали су да је “у свом примитивном иступу у дијелу коментара у односу на Демократе, посланик ДПС-а Данијел Живковић показао зачуђујуће елементарно незнање”.

Они су у реаговању навели да се увођењем принудне управе не смјењује предсједник општине, већ се распушта Скупштина општине.

Док предсједник општине, посланиче Живковићу, наставља да ради у пуном капацитету, као у случају Тивта и Будве. Даље. Да шеф Клуба посланика партије која је током своје владавине пред очима цијеле Црне Горе купила више одборника и посланика, партија и појединаца, него што је освојила мандата у Никшићу, Херцег Нововм, Цетињу, Беранама и Улцињу, данас говори о политичкој корупцији је лицемјерство својствено само ДПС-у. Лицемјерно да, али изненађујуће не. Оно што ипак по мало изненађује јесте ‘одговоран’ закључак овог посланика како се то “не дешава први пут”. Забога, на које ли примјере мисли, поручили су из Демократа.

Они су Живковићу поручили да политика – иако се ДПС трудио да баш то уништи сматрајући да ће сломом јавног морала сломити и бесповратно потчинити Црну Гору – ипак мора имати границе базиране на моралу, истини и осјећају одговорности.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ОДВРАТНИ ДПС, ИВАН ВУКОВИЋ: Важнији му Хрвати од Срба!

УКОЛИКО ВЛАДА ГЛАСА ЗА РЕЗОЛУЦИЈУ О СРЕБРЕНИЦИ: Десетак српских организација организоваће протесте и блокаду улица!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Пакт са Милом је пакт са ђаволом!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mladić

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

Grad_zenica_panorama

ГЕНОЦИДНИ ПОДАЦИ, ОДБОР ЗА ЗАШТИТУ СРБА У БИХ: У Зеници живјело 24.500 Срба, а сада око 1.000!

un

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

porfirije-banja-luka

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!

vasilije

БРАНКА ЗЕЧЕВИЋ: Света Ана-Анастасија!