Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС цензура и тортура: Зорица Ковачевић забранила књижевно вече Милутина Мићовића у Даниловграду!

Иако је било најављено да ће вечерас од 20 часова у Завичајном музеју у Даниловграду бити одржано књижевно вече Милутина Мићовића из Никшића, неизвесно је да ли ће се то десити, јер је домаћин (Општина Даниловград) само неколико сати пред најављени догађај забранио овај културни догађај! У Даниловграду већ дуго неприкосновено влада ДПС, а тренуттни предсједник ове општине је Зорица Ковачевић, једна од најоданијих чланова и функционера ДПС-а. Мићовића и грађане који су жељели да прате трибину затекла су закључана врата, па ће гостовање Мићовића највјероватније бити одржано у просторијама Матице Српске.

Милутин Мићовић добитник је престижне награде “Мирослављево јеванђеље” за књигу „Луче у тами Црне Горе“ и у организацији Српског покрета Његош и Матице српске –друштво чланова у Црној Гори (одбор Даниловград) требало је да гостује у Завичајном музеју. Програмом је било предвиђено да о поменутој књизи говори протојереј Предраг Шћепановић, као и докторант филозофије Драган Бојовић и аутор.

Нисам знао да сам персона нон грата за град Даниловград. Чуо сам да је даниловградски музеј данас, касно поподне, забранио промоцију  моје књиге “Луче у тами Црне Горе”, а промоција  је прије пет дана одобрена од управе тог музеја. Али, ипак доћи ћемо. Позивам све пријатеље. Наш је кров ведро небо – поручио је Милутин Мићовић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!