Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

УНЦГ додијелио споменицу удружења Нину Брајовићу, генералном секретару Удружења новинара Србије

Тихомир Бурзановић, предсједник Удружења новинара Црне Горе, додијелио је пригодну споменицу поводом 150 година новинарства у Црној Гори, Нину Брајовићу, генералном секретару Уружења новинара Србије. Два новинарска удружења обновили су традиционално добро односе и у наредном периоду очекују се њихови заједнички пројекти. Познато је да је УНС моћно овинарско удружење у Србији које окупља више хиљада чланова.

Бурзановић је истакао да споменица иде у праве руке и да су колеге из УНС-а показале да нијесу заборавиле колеге из Црне Горе и да су им пружили руку сарадње.

Ово је само мали знак пажње за све што сте урадили за нас, истакао је Бурзановић.

Нино Брајовић се захвали на споменици истичући да су у тешким временима новинари из УНЦГ-а и УНС-а сачували част професије и показали да се у било којем времену професионална правила могу и морају поштовати.

УНС зна да није лако бити новинар у Црној Гори, али очекујемо да ваши чланови наставе досадашњим путем, рекао је Брајовић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДАНАС ЈЕ СВЕТИ ВАСИЛИЈЕ ЧУДОТВОРАЦ

МИЛОШ КОВИЋ: Историја се понавља, дуга историја геноцида над Србима – Срби морају знати шта их је снашло у 20 – том вијеку!

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!

nebojša

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!