Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДФ: ДПС и сателити су изгубили изборе, на власт би да се врате прозивањем потпредсједника парламента!

-Папагајско понављање исте приче одређених политичких субјеката око заказивања сједнице Скупштине Црне Горе је пуки допринос неразумном притиску на потпредсједника Парламента Страхињу Булајића, наводи се у саопштењу Демократског фронта.

Много је поштеније да партнери окупљени око пројекта мањинске Владе обавијесте јавност да након два мјесеца нису успјели да се договоре, због чега треба да омогуће да се изабере техничка Влада, него што причају глупости. Прозивање предсједавајућег Парламента да им закаже сједницу која би се бавила темама које не прописује Пословник о раду је само још једна од подметачина којом неко жели да сакрије пропаст преговора око избора Абазовићеве Владе од стране ДПС-а и сателита.

Јасно је чланом 16 Пословника Скупштине прописано да након смјене предсједника Скупштине, прва наредна сједница мора почети тачком – избор новог предсједника. Све остале иницијативе, забринутост и вишак бриге за заједницу су најобичнија магла и демагогија у функцији прикривања срушености једног недемократског и преварног пројекта као што је избор мањинске Владе. Скупштина никада није ни била закључана, а довољно је да неки простом посјетом законодавном дому то и увиде, казали су из ДФ-а.

-Такође, они који се међусобно прегањају на јавној сцени око пропалих планова, нарочито губитници избора 30. августа, треба да имају на уму да се власт осваја једино на изборима, закључује се у саопштењу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРЕПИСКА, “СРПСКА24” – ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: За комунисте има времена, за Равну Гору заузета!

ПЕС ДРУГА ВИОЛИНА ДПС-А: На чело Фонда ПИО довели активисту бившег режима из Бијелог Поља!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

grahovac

КОД ЦРКВЕ СВЕТOГ СПАСА: Обиљежавање 166 година битке на Граховцу!

Slobodan-Vladušić

ПРОФ.ДР СЛОБОДАН ВЛАДУШИЋ: На Западу књижевност је изгубила аутономију, више се вреднује њена идеолошка функција!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!

dpsklub

КО НАПРАВИ ОВАЈ ДПС: Све им српско смета, реже на сабор, двојно држављанство, Мандића, Вучића, Додика, виде вељенационализам само код Срба!

PRO3

НЕМА ДРУГЕ: Да би Црна Гора била европска мора бити и српска!