Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Чује ли ово Дритан: Мило одредио циљеве нове владе!

Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић примио је амбасадора Аустрије у Црној Гори Карла Милера са којим је разговарао о билатералним односима двије државе и европској перспективи региона у контексту актуелних прилика.

Како су саопштили из Кабинета, Ђукановић је уз захвалност за подршку Црној Гори током пандемије, исказао интерес за обнову и поспјешивање интересовања инвеститора из Аустрије које је у једном периоду било изузетно високо. На линији очекивања брзог избора нове владе чији ће кључни приоритет бити и повратак повјерења инвеститора, Ђукановић је исказао наду да ће аустријски привредници бити важан дио тог процеса.

-У захвалност за подршку нашој земљи током пандемије, исказао је интерес за обнову и поспјешивање интересовања инвеститора из Аустрије које је у једном периоду било изузетно високо. На линији очекивања брзог избора нове владе чији ће кључни приоритет бити и повратак повјерења инвеститора, исказао је наду да ће аустријски привредници бити важан дио тог процеса, истакли су из Кабинета предсједника.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МАРИНА БУЛАТОВИЋ: Моја велика православна српска „геноцидна“ фамилија!

“ПРВА ТВ”, РЕЗОЛУЦИЈА И ПРАВОСЛАВНО ПОМИРЕЊЕ: Нема мира без рехабилитације црногорских четника, Јаков за сада ћути о томе!

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ: Подижемо глас против историјског ревизионизма и Резолуције о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

broz2

ЗАШТО СЕ СВЕ ОВО СРБИМА ДЕШАВА: Долази Јованка да опали Титу шамарчину!

moskvaigor

МОСКВА: Приказан филм Игора Дамјановића “Крај неоколонијализма – Централноафричка Република”!

spajic-3

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

nenad-jezdic-knjiga-o-milutinu

ШТА НАМ РАДЕ АЛБАНЦИ, ПОСЛИЈЕ ПАТРИЈАРХА, УЛАЗАК НА КИМ ЗАБРАЊЕН И НЕНАДУ ЈЕЗДИЋУ: Требало да гостује са представом “Књига о Милутину”, екипа “Звездара театра” враћена са границе са Косметом!

katnić

ОДЛУКА: Катнић у притвору још два мјесеца!