Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Злато за Српкињу Ивану Вулету!

Најбоља српска атлетичарка Ивана Вулета освојила је злато на Светском првенству у Београду, најбољим скоком у последњих пет година – 7.06 и тако одбранила светску титулу освојену 2019. године у Бирмингему.

Ивана Вулета је остварила два циља која је поставила пред почетак Светског првенства у Београду – један је био да одбрани злато, а други да се приближи свом рекорду (7.24).

Најбоља српска атлетичарка никада није изгубила пред домаћом публиком, па је и сада била на висини задатка и, пред око 10.000 људи у престоници Србије, освојила светску титулу.

Вулета је одбранила злато освојено у Бирмингему 2019. године, најбољим скоком ове године – 7.06, који је остварила у четвртој серији.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДА ЛИ СЛУЧАЈНО: Новак Ђоковић у Риму добио флашу у главу!

СЈАЈНИ СРБИН: Никола Јокић најбољи играч НБА лиге!

СРБИН БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈЕ: Новак Ђоковић најбољи спортиста на планети!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

maida

БОЉЕ БИТИ БОШЊАК НЕГО СРБИН, ВЕСНУ БРАТИЋ ГРАЂАНИСТИ ЧЕРЕЧИЛИ ПО МЕДИЈИМА КАДА ЈЕ РЕКЛА ДА ЈЕ СРПКИЊА: Маиду као Бошњакину приказују за примјер како треба подржати Резолуцију о Сребреници!

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!

nebojša

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!