Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Милош Николић, Милов кнез: Са Дританом ДПС се враћа на власт!

‘-Локални популиста, и савјетник са дипломом средње школе, Лука Ракчевић, саопштио је у синоћњој емисији како се ДПС неће више никада вратити на власт и како неће бити у прилици да утиче на политику будуће Владе – уколико до њеног формирања уопште дође?! Господине Ракчевићу, како сте само један у низу који понавља ову мантру, политички нелогичну, подсјећам вас да се свака Влада бира гласовима парламентарне већине која јој даје подршку, и да та иста парламентарна већина у једној држави чини власт, истакао је Милош Николић портпарол и посланик ДПС-а у Скупштини Црне Горе.

-Према томе, уколико дође до формирања мањинске Владе, то ће бити искључиво посљедица околности да вам је ДПС својим гласовима то омогућио, односно, да са нашом странком вршите власт. Према томе, изађите из превазиђене политичке реторике која се односи на ДПС, престаните да вријеђате интелигенцију грађана и помирите се са околношћу да вам је једина нада да ваш предсједник и актуелни мандатар постане премијер, управо то да се Демократска партија
социјалиста врати на власт. Ма како ви то звали, казао је Николић.

Он је поручио Ракчевићу да свака одлука и свака политика мањинске Владе – уколико уопште ДПС одлучи да им да подршку, зависиће само и искључиво од Демократске партије социјалиста.

-Према томе, савјетујем вам да почнете да се понашате прикладно позицији у којој се налазите, и да се бавите својом а не нашом странком. У супротном могло би се десити да до улцињских избора испред имена Дритана Абазовића уз ријеч мандатар – како га тренутно рекламирате, стоји и додатак: који је усљед одсуства подршке морао да врати мандат, казао је Николић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ: Милојкови трик амандмани!

МАНАСТИР МОРАЧА У СЛАВУ ВАСКРСА, АНДРИЈА МАНДИЋ: Чувајмо светиње и градимо слогу!

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА АЛЕКСАНДРА: Суштина наше вјере је искрена љубав!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

panel24

ЊУЈОРК: У УН чула се истина о страдању Срба у БИХ, присуствовали представници 40 земаља!

литур24

ВАСКРШЊА ЛИТУРГИЈА У ПОДГОРИЦИ: Служби присуствовали премијер и предсједник Црне Горе, упућене поруке о миру и слози!

jovan eraković

АФОРИЗМИ, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “Кад пред микрофоне излази искључиви, ваља их искључивати”!

логор1

ЦРНА ГОРА (НЕ)БИРА: Београд или Сребреница!

мораан

МАНАСТИР МОРАЧА У СЛАВУ ВАСКРСА, АНДРИЈА МАНДИЋ: Чувајмо светиње и градимо слогу!