Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Миодраг Линта осуђује именовање Јелене Милић за амбасадора Србије у Хрватској!

Предсједник Савеза Срба из региона Миодраг Линта осуђује именовање Јелене Милић за амбасадора Србије у Хрватској. Добро је познато да се Јелена Милић дуго година активно залаже за улазак Србије у НАТО и да оправдава агресију на нашу земљу 1999. године. Поред тога, Јелена Милић оцјењује Русију као државу која тобоже подстиче нестабилност на Западном Балкану и заступа безочну лаж да се у Сребреници десио геноцид.

Линта истиче да се не смије заборавити чињеница да је НАТО имао кључну улогу у спровођењу злочиначке акције „Олуја” чији је циљ био протјеривање крајишких Срба са својих вјековних подручја. Свако ко се залаже за улазак Србије у НАТО у суштини оправдава злочиначку акцију „Олуја” као највеће етнничко чишћење у Европи послије Другог свјетског рата. Због наведеног Јелена Милић није особа која ће искрено заступати интересе више од пола милиона прогнаних Срба и оно мало преосталих Срба у Хрватској.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БОЉЕ БИТИ БОШЊАК НЕГО СРБИН, ВЕСНУ БРАТИЋ ГРАЂАНИСТИ ЧЕРЕЧИЛИ ПО МЕДИЈИМА КАДА ЈЕ РЕКЛА ДА ЈЕ СРПКИЊА: Маиду као Бошњакину приказују за примјер како треба подржати Резолуцију о Сребреници!

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко Спајић забија нож у леђа Србији, Србима и СПЦ-у!

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мораан

МАНАСТИР МОРАЧА У СЛАВУ ВАСКРСА, АНДРИЈА МАНДИЋ: Чувајмо светиње и градимо слогу!

марија захарова

МАРИЈА ЗАХАРОВА: Позивамо аутора Резолуције о Сребреници да повуче документ!

александар1

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА АЛЕКСАНДРА: Суштина наше вјере је искрена љубав!

пјешивци

СВЕЧАНО У ПЈЕШИВЦИМА: Побједа живота над смрти!

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!