Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Небојша Медојевић поручио: Времена су тешка, не гасите ватру бензином!

Грађани Црме Горе од Владе очекују да сачувају мир и стабилност у земљи, економску и биолошку суспстанцу, саопштио је предсједник Покрета за промјене и један од лидера Деморкатског фронта Небојша Медојевић.

Он је истакао да партије треба да дјелују у правцу проналажења консензуса око функционисања државе у условима рата у Европи.

-Влада треба да се бави обезбјеђивањем основних животних намирница, љекова, спречавањем лихварске цијене и пљачке грађана кроз неконтролисане цијене, обезбјеђивањем функционисања свих система у држави, очувањем сваког радног мјеста, подршком екстремно сиромашним и социјално угроженим грађанима, додао је.

Како је навео, грађане, суочене са бригама како платити рачуне, прехранити породицу и сачувати радно мјесто, у огромној већини не занима став политичких партија о Сребреници, санкције Русији, ЕУ интеграцијама и другим глобалним проблемима., нагласио је Медојевић.

-Кад не знате како да помогнете грађанима и привреди, како сачувати мир и постићи јединство у ратним околностима, онда народу нудите свађе, подјеле и сукобе, нагласио је лидер ПзП-а.

У овим тешким временима, напоменуо је, једино што имамо је држава.

Морамо показати историјску одговорност. Само договором и слогом можемо проћи кроз ове турбуленције без великих ломова. Времена су опасна и не гасите ватру банзином, заључио је Медојевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: Став круне је јасан, Космет је дио Србије, сраман потез ткз. приштинских власти да забране улазак српском патријарху!

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!

СМИЈЕШНО И ТРАГИЧНО: Док у Црној Гори расте српски бунт због Резолуције о Сребреници, Јаков у Мајамију отвара Самит младих НАТО-а!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jovan eraković

АФОРИЗАМ ДАНА, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “По свијету се вуцало, па када се офуцало…”!

puk

ДАН ПОБЈЕДЕ: Марш Бесмртног пука у Београду!

montefarm-berane

ПОД ЛУПОМ: У Монтефарму и са новим директором највише се цијене рођаци!

Momcilo-Vuksanovic-Momo

ПРЕДЛОГ: Српски национални савјет тражи референдум о Резолуцији о Сребреници!

градина5

ДОЊА ГРАДИНА: Дан сјећања на жртве усташког геноцида!