Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Никола Бајчетић: Напад на Страхињу је напад на ДФ!

Уколико било ко други осим в.д. предсједника Скупштине Црне Горе Страхиње Булајића, покуша да закаже сједницу парламента, то би, осим грубог кршења Пословника, продубило политичку кризу у Црној Гори и државу увело у додатну нестабилност, казао је портпарол ПзП-а и посланик ДФ-а Никола Бајчетић.

Извођачи радова, који планирају да ту идеју реализују, морају да знају да Страхиња Булајић данас штити Устав и изборну побједу од 30. августа 2020. те да је напад на Страхињу Булајића напад на Демократски фронт, казао је Бајчетић.

Посланик ДФ-а наводи да је на посљедњој сједници Скупштине констатовано да је вршилац дужности Страхиња Булајић и да у том документу такође стоји ко може заказати сједницу Скупштине Црне Горе. Сматра да је нонсенс било каква полемика о евентуалном заказивању сједнице од стране неког другог потпредсједника Скупштине, осим Страхиње Булајића.

а било какву демонстрацију правног насиља, Демократски фронт ће имати јасан одговор. Они који су мислили да политичком корупцијом врате оне који су поражени на посљедњим парламентарним изборима, позивамо да још једном добро размисле, јер издаја се у Црној Гори скупо плаћа, али и никад не заборавља, закључио је Бајчетић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДПС-ОВ ДНЕВНИК СТИДА: Деценијама у Подгорици запошљавали своје присталице, Срба није било ни на пушкомет, данас бране своје службенике од наводног реваншизма!

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО РЕИСУ ФЕЈЗИЋУ: Вама смета митрополит Амфилохије, а мени не смета медреса “Мехмеда Другог Освајача”!

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!

giska

СЈЕЋАЊЕ: Ђорђе Божовић – Гишка!

de-gol-i-draza

СРБИЈА У ВИХОРУ ДРУГ0Г СВЈЕТСКОГ РАТА (ФИЛМ): Генерал Михаиловић у борби за српску страну у мрежи политичких интрига!

ambasada

ВЈЕЖБА У АМЕРИЧКОЈ АМБАСАДИ: НАТО полигон у центру Подгорице!

branimir

СЈУТРА У ДАНИЛОВГРАДУ: Вече посвећено Бранимиру Шћепановићу!