Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ко вјерује да не вјерује, Џозеф Бајден: Ми смо слобода, остали тиранија!

Амерички предсједник Џозеф Бајден рекао је, обраћајући се нацији, да ће демократија увијек тријумфовати над тиранијом, те да ће руски предсједник Владимир Путин “платити цијену” иако је “можда имао неке успјехе на бојном пољу”

Прије шест дана, руски предсједник Владимир Путин је покушао да уздрма темеље слободног свијета… Али се грдно преварио”, рекао је амерички предсједник. “Напад је био унапријед планиран и без повода. Мислио је да нас може подијелити. Путин није био у праву, остали смо уједињени… Како би му се супротставили, рекао је Бајден.

Амерички предсједник је упозорио “руске олигархе да ће им јахте, луксузни станови и приватни авиони бити заплијењени”.

Рекли смо свима како се припрема. Његовим лажима смо супротставили истину… Путин је изолован од остатка свијета, више него што је био икада прије, рекао је Бајден.

Бајден је, истовремено, рекао да је амерички ваздушни простор од ноћас затворен за руске авионе, те да ће украјинском народу упутити помоћ вриједну милијарду долара.

Наше снаге нијесу и неће се укључити у сукобе у Украјини, али ће бити ту уколико буде напада на територију од неке од чланица НАТО-а, рекао је амерички предсједник.

Позвао је присутне да устану у знак подршке Украјини. Десетак чланова Представничког дома носило је плаво-жуту одјећу у знак подршке украјинском народу. Бајден је оцијенио да ће, када се догађаји у Украјини заврше, “Русија бити слабија, а слободни свет снажнији”.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!

АФОРИЗАМ ДАНА, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “По свијету се вуцало, па када се офуцало…”!

ИНТЕРВЈУ, АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДРОВИЋ КРАВЋЕНКО, КОЗАК: Царска Русија је трајала 1000 година, јер јој је темељ било православље!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мораан

МАНАСТИР МОРАЧА У СЛАВУ ВАСКРСА, АНДРИЈА МАНДИЋ: Чувајмо светиње и градимо слогу!

марија захарова

МАРИЈА ЗАХАРОВА: Позивамо аутора Резолуције о Сребреници да повуче документ!

александар1

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА АЛЕКСАНДРА: Суштина наше вјере је искрена љубав!

пјешивци

СВЕЧАНО У ПЈЕШИВЦИМА: Побједа живота над смрти!

povelja1

ПРИЗНАЊЕ ЗА “СРПСКУ24”: Равногорски покрет додијелио посебну повељу порталу за допринос афирмацији монархије и традиције ЈВуО!