Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“ИН4С”: Блокаде ДФ-а сјутра?

Акција „Блокадом против издаје“ који ће организовати Демократски фронт почеће, како сазнаје ИН4С из поузданих извора у четвртак. Акција ће, како су раније најавили функционери тог политичког савеза, бити отпор неправди, односно најави формирања мањинске владе, за коју сматрају да није демократска, те да није одраз народне воље исказане на изборима 30. августа 2020. године.

Такође, блокаде ће вјероватно бити организоване у већим црногорским градовима – Подгорици, Никшићу, Беранама, Бијелом Пољу, Колашину, Будви, Пљевљима…

Грађани ће се масовно одазвати позиву ДФ, и наше канцеларије у свим градовима су сваког дана препуне људи који ће учествовати у овим активностима. ДФ и наше присталице знају шта су протести и знају шта је отпор неправди, а има ли веће неправде од тога да се поражена политика ДПС која је пљачкала и уништавала Црну Гору на мала врата врати у игру, казао је раније за ИН4С посланик ДФ Јован Вучуровић на питање какав одзив грађана очекују.

Он је истакао да народна воља није да се ДПС, након што је срушен после 30 година, поново врати на власт.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

“КАМИОНЏИЈСКА БАЈКА” У ЧИКАГУ: Представа о српској дијаспори, како добити зелену карту и како са пута скренути на ауто-пут!

СНО ВАСОЈЕВИЋА: Тражимо референдум о Резолуцији о Сребреници!

КРВАВО СЛОВЕНАЧКО ПРОЉЕЋЕ 1945. ГОДИНЕ: Европа осудила комунизам, ми још нијесмо!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

БРАТУНАЦ, 9. ЈУЛА /СРНА/ - Уз регионални пут Братунац-Поточари данас су постављене фотографије 3.267 српских цивила и војника из средњег Подриња убијених и погинулих у протеклом грађанском рату у БиХ.

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

mladić

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

Grad_zenica_panorama

ГЕНОЦИДНИ ПОДАЦИ, ОДБОР ЗА ЗАШТИТУ СРБА У БИХ: У Зеници живјело 24.500 Срба, а сада око 1.000!

un

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

porfirije-banja-luka

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!