Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Славен Радуновић пита Дритана: Подржаваш ли техничку владу, али без ДПС-а?

Посланик Демократског фронта Славен Радуновић питао је потпредсједника Владе Дритана Абазовића, који је казао да нема ексклузивно право на мандатарско мјесто, да ли би Покрет УРА подржао мандатара техничке владе који би могао да обезбиједи подршку осталих странака парламентарне већине, као и странака мањина.

Стално се понавља како нико други не нуди рјешење…Ево, има и друга понуда. И то понуда кој подразумијева поштовање изборне воље грађана да ДПС не учествује у власти, а да се прикључе мањине, навео је Радуновић на Твитеру.

Питање посланика ДФ-а услиједило је након што је Абазовић, упитан због чега је дошло до застоја у преговорима око формирања мањинске владе, иако је било најављено да ће га предсједник Црне Горе Мило Ђукановић именовати за мандатара, за ХРТ одговорио да се мандат даје онима који сигурно могу саставити владу, иако у теорији постоје и супротне стварности, у смислу да се то некада не догоди.

Не видимо зашто бисмо журили око тога. Прво, нисам ја неко ко има ексклузивно право да добије мандат да састави владу, казао је Абазовић.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СТАВ: Резолуције против суверених и одлучних!

ДАРКО МЛАДИЋ: Мој отац је лоше, непокретан је и само лежи!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!