Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Драган Бојовић: Црна Гора “Океанија” или банане су моћ!

‘-Предложићу предсједнику партије Милану Кнежевићу и органима партије да доставимо у скупштинску процедуру иницијативу по којој би Демократска народна партије формирала мањинску Владу Црне Горе. ДНП има пет посланика у Скупштини Црне Горе, што значи да има много већи легитимитет, па и уцјењивачки потенцијал, од појединих мањих партија, које ево у континуитету о чуду забављају црногорску политичку сцену својим „генијалним“ иницијативама и предлозима. ДНП има убедљиво најбољи политички програм, врхунске политичаре и најбоље кадрове, који би несумњиво извели земљу из постојеће политичке кризе. Не сумњам да би ова наша иницијатива добила подршку не само посланика у Скупштини Црне Горе, већ и свих грађана, јер се залажемо за петровићку, европску, достојанствену и слободну Црну Гору, саопштио је Драган Бојовић, посланик ДФ-а.

Он додаје да након што добију подршку и успоставе нову Владу, предложиће да се укину све политичке партије и сви програми, који нас само беспотребно дијеле и уносе политички немир.

Сагласан сам са актуалним предлогом УРА-е да треба сви да се објединимо, али не око њих, већ око нас, јер смо, руку на срце, политички бољи и прихватљивији за грађане. Када се постигне тај степен политичког једноумља, какав је владао са ДПС-ом чију подршку УРА прижељкује, онда ћемо лако одвести Црну Гору гдје год нам падне на памет. Слобода је ропство! Банане су моћ! Живјела Орвелова „Океанија“!, закључује Бојовић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

ивица

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!