Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Милојко се састао са Габријелом и поручио: Ескобар се неће мијешати у унутрашње ствари Црне Горе!

Министар финансија и социјалног старања, мр Милојко Спајић састао се са Габријелом Ескобаром, замјеником помоћника америчког државног секретара у Бироу за европска и евроазијска питања и специјалним изаслаником за Западни Балкан.

САД су похвалиле економске резултате Владе у 2021. укључујући највећи економски раст у Европи као и реформски искорак направљен кроз програме “Европа Сад!”, “Монтенегро Wоркс”, рјешавању горућих наслијеђених проблема као што су хеџинг аранжман кредита кинеске Ексим банке, закључено је на састанку.

Ескобар је поручио да САД подржавају актуелну Владу, све док Влада премијера Здравка Кривокапића буде посвећена евроатлантском путу и бескомпромисној борби против криминала и корупције и економском бољитку грађана.

– Свака влада која је на том путу има подршку САД – поручио је Ескобар.

Нагласио је да САД поштују демократску вољу грађана Црне Горе и да се неће мијешати у унутрашње политичке процесе у Црној Гори. Министар финансија и социјалног старања захвалио је САД на подршци и информисао Ескобара о наредним реформским корацима Владе.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОЈА ФАЦА, БОРИС МУГОША: Двије деценије потонули у служењу ДПС- у, данас им Подгорица тоне!

СЛИЈЕПИ КОД ОЧИЈУ, ДПС БУНЕ И УЗБУНЕ: Бивши режим видио дјецу из Црне Горе код Вучића, Министарство просвјете тврди да их тамо нијесу слали!

СРБИЈА И СРПСКА: Дан српског јединства!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dilas

ЏАБЕ ПАО БЕРЛИНСКИ ЗИД, ЏАБЕ ЕУ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ОСУДИ ТОТАЛИТАРНИХ РЕЖИМА: Монтенегрини додјељују награду “Милован Ђилас”!

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!

krnovo1

КРНОВСКИМ СТРАДАЛНИЦИМА

pogled2

РУСКИ ПОГЛЕД: Напријед – ка светим оцима!

milanberane

БЕРАНЕ, ПОЛИТИКА И КЊИЖЕВНОСТ: Милан Кнежевић из угла пјесника!