Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Регионални водовод: Вађење шљунка под лупом тужилаштва!

Основно државно тужилаштво у Подгорици добило је информације о нелегалној експлоатацији шљунка у Морачи, како би након провјера цијенили да ли је ту било неког кривичног дјела, саопштено је за Портал РТЦГ. Државни тужилац Вељко Рутовић о томе је информисао предсједника Одбора директора Регионалног водовода Зорана Лакушића.

Рутовић је информисао Лакушића да је информације о нелегалној експлоатацији шљунка које му је доставио као предсједник Одбора директора Регионалног водовода доставио подгоричком тужилаштву.

Како би цијенили, након извршених провјера, да ли је неко лице извршило кривично дјело за које се гони по службеној дужности, рекао је Рутовић.

Лакушић је тврдио да нелегална експлоатација, односно неконтролисано скидање шљунчаних слојева који представљају заштиту изворишта Боље сестре, одвија се од почетка регионалног водоснабдијевања 2010. године и има велике посљедице по извориште.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!