Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Александар Вучић: Због Новака Србија ће упутити протестну ноту Аустралији!

Предсједник Србије Александар Вучић казао је да ће Аустралији бити упућена протестна нота јер је та земља одлучила да депортује првог тенисера свијета Новака Ђоковића

Разговарао сам малоприје са Новаком, и бодрио га, и рекао сам му да једва чекам да дође у Србију и врати се у своју земљу, и да буде тамо гдје је увијек добродошао. Да 11 дана малтретирате најбољег тенисера, па да му 11 дана уручите одлуку који сте донијели првог дана…, започео је предсједник Републике Србије, преносе Новости.

Александар Вучић је томе додао и да су се аустралијске власти користиле лажима.

– Видјели сте у самом бесмисленом судском процесу колико тужилац лаже. Они лажу једноставно. Кажу да је у Србији испод 50 одсто вакцинисаних грађана, а званично је 58 одсто. Не заборавите да је то више него у многим земљама ЕУ. То је био један бесмислени аргумент, али је у орвеловским представама и то могуће.

На крају се осврнуо и на чињеницу да ускоро у Србију долазе и спортисти из Аустралије.

Ми ћемо аустралијске спортисте у марту дочекати на далеко болљи начин, и нећемо се зарад избора иживљавати на њима. Они долазе на атлетско првенство, и показаћемо да смо бољи од аустралијске владе, а хвала аустралијском народу за који сам сигуран да воле Србе. Они мисле да су понизили Ђоковића, али су унизили себе, и он може да се врати у своју земљу и уздигнуте главе погледа свакога у очи.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА СПРИЈЕЧИЛИ ДА ДОЂЕ НА КОСМЕТ, ЦРКВА ПОРУЧИЛА: Нећемо оставити свој народ, забрана слика прогона Срба и цркве!

СМИЈЕШНО И ТРАГИЧНО: Док у Црној Гори расте српски бунт због Резолуције о Сребреници, Јаков у Мајамију отвара Самит младих НАТО-а!

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

братунац08

ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА-СРЕБРЕНИЦА: Срби да схвате са киме живе, српски душмани Србима товаре своје злочине!

Svetislav Lutovac isto

ИНТЕРВЈУ, СВЕТИСЛАВ ЛУТОВАЦ, ДОКТОР БЕЗБЈЕДНОСТИ: Изневјерена очекивања 30. августа, сувереност Црне Горе под знаком питања, а са кадровима ДПС-а у новој власти нема обрачуна са бившим режимом!

глосариј

ЗАБРИНУТИ ЧИТАЛАЦ, КОРУПЦИЈА ИЛИ БРИГА О ГРАЂАНИМА: Нови министар здравља бира само кадрове одане власницима “Глосарија”!

дуско

ДУШКО КНЕЖЕВИЋ: Пацови на плафону, тражим сусрет са митрополитом и собу са Милом Божовићем!

JELICA2

ПРОФ. ДР ЈЕЛИЦА СТОЈАНОВИЋ: Српски писци да провјере како су уписани у базу података националне библиотеке, могуће је да умјесто српском припадају црногорском језику!