Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Владимир Јоковић: Нападају нас они који су нас издали због самопромоције!

‘-Већ данас смо на мети појединих субјеката због саопштења да подржавамо ставове УРЕ и ДФ-а. Највише нас нападају они који су нас издали због самопромоције. Остаћемо достојанствени као што смо и до сада били, казао је предсједник Социјалистичке народне партије Црне Горе (СНП) Владимир Јоковић на вечерас одржавној изборној конференцији те партије у Општини Тузи.

оковић је казао да је то “оно за шта се СНП борио и бори – да Коља, Жељко и Семир могу заједно живјети и сарађивати”.

СНП никад никог није издао, али увијек ћемо бити против оних који се залажу за национализам и остале пропале идеологије. Увијек ћемо форсирати суживот свих нација у Црној Гори Ми не желимо фотеље, већ да се питамо онолико колико смо повјерења добили. Да је правде, три пута бисмо више требали да се питамо него што је сада случај, казао је Јоковић.

Већ данас смо на мети појединих субјеката, казао је Јоковић, “због саопштења да подржавамо ставове УРЕ и ДФ-а”.

Највише нас нападају они који су нас издали због самопромоције. Остаћемо достојанствени као што смо и до сада били. Желимо мандат и у Тузима јер то заслужујемо. Не желимо реваншизам, нити да било кога прогонимо. Судиће се криминалцима, ма одакле долазили, поручио је Јоковић.

Кључно је да се држимо заједно, казао је Јоковић, “и да вјерујемо једни другима”.

Нема поштованије партије у Црној Гори од СНП-а. На понос је СНП-а и Тузи што имамо чланове какве нема ниједна друга. Драги Тузани, останите оно што јесте и какви јесте, и да идемо путем који нам се отвара и који има подршку међународне заједнице, закључио је предсједник СНП.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕАНИМАЦИЈА АНИМАЦИЈЕ И ПРЕДИЗБОРНИ ТРИКОВИ ШЕФА БИВШЕГ РЕЖИМА: На дјелу је издаја и колаборација, Црна Гора се брани од “руског и српског света”!

ДПС ВИШЕ НЕ ЗНА ШТА ПРИЧА, МИЛОШ НИКОЛИЋ: Тродеценијски купци гласова и личних карата праве се Енглези, за своје изборне трикове оптужују друге!

“ГРБАЉСКА ЛИСТА-ТВОЈА, МОЈА, НАША”: Заједнички до бржег развоја Котора!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milos2

МИЛОШ САВЧИЋ, БОГАТИ СРБИН, КОГА КОМУНИСТИ НИЈЕСУ ВОЉЕЛИ: На његовом имању саграђена “Кућа цвећа”!

radić

КОСМЕТ, ГОЛГОТА ЗА СРБЕ, ДЕЈАН РАДИЋ: У кућу му упала три Албанца, претукли и опљачкали!

mandić

АНДРИЈА МАНДИЋ И МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Тражићемо парламентарну истрагу о убиству Душка Јовановића и Павла Булатовића!

slobo

СЛОБОДАН ТОМОВИЋ “ГРАЂАНСКИ РАТ У ЦРНОЈ ГОРИ”: Суровост ОЗНЕ, из Краљских Бара стријељали Данила Вукићевића који је имао само 15 година!

podgor

ПОВОДОМ ИЗБОРА У ПОДГОРИЦИ МОНТЕНЕГРИНИ У КОМУНИСТИЧКОМ СТИЛУ: Ми или потоп, све за ДПС, па да хљеба неће јест!