Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Лицемјерни Здравко: Уколико ме смијените, онда вас је купио ДПС!

‘-Уколико неко из парламентарне већине није задовољан постојећим моделом Владе, може кроз јасно прописану процедуру иницирати изгласавање неповјерења Влади, саопштено је из Кабинета предсједника Владе Црне Горе.

Ако било који политички субјект жели да смијени ову Владу, тај процес може привести крају, уз помоћ опозиције, независно од тога шта жели или не жели предсједник Владе. Истовремено, уколико нека партија сматра да је дошло вријеме да се тестира експертски модел Владе, који је једно вријеме имао апсолутну подршку, а касније је бивао оспораван и од одређених дјелова парламентарне већине, онда је и то једна од опција која нас води ка изборима или неком могуће другачијем концепту Владе, кога би подржао 41 посланик парламентарне већине, наводи се у реаговању Кабинета премијера Кривокапића.

Сваки други аранжман у коме би, како наводе, асистирале снаге пораженог режима, уз елементе политичке корупције, води ка прекрајању изборне воље грађана, јасно исказане 30. августа 2020. године.

У напорима да се падом Владе, у предворју имплементације пројекта “Европа сад!”, политичка моћ пресели на адресу предсједника пораженог ДПС-а, садашњи премијер неће учествовати, закључује се у реаговању Кабинета предсједника Владе Црне Горе.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

slavisa-curovic-21

СЛАВИША ЧУРОВИЋ, ГЛУМАЦ И СРБИН: Све се мијења, али не и Министартво културе – око министра све ДПС кадар!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

Boka

МАЛО ПОЗНАТО, БОКЕЉИ ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА У БЕОГРАДУ: Бока Которска природна излазна лука Србије!