Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Александар Вучић: Политичко иживљавање над Ђоковићем!

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се два пута чуо са најбољим свјетским тенисером Новаком Ђоковићем, синоћ и јутрос, али се боји да ће се „ова врста политичког иживљавања над њим наставити да би они доказали неке друге ствари, јер кад неког не можете да побједите онда се бавите оваквим стварима“.

Није фер да се води општаполитичка хајка, у којој учествују сви, од аустралијског премијера… и глумећи да правила важе за све, а више су тенисера пустили под истим условима под којим Ђоковића нису, рекао је Вучић, након што је у Предсједништву Србије примио дјецу са Баније и Кордуна.

Он је рекао да је у настојање да се помогне Ђоковићу активно укључено и српско Министарство спољних послова, које је позвало аустралијску амбасаду у Београду.

Такође је, рекао је, договорено да премијерка Ана Брнабић, телефонским путем, затражи да се Ђоковићу омогући да чека одлуку аустралијског суда у згради коју је изнајмио, а не у „злогласном“ хотелу гдје је сада.

Као што видите ја говорим без длаке на језику, бранимо наше грађане и истину. Апсолутно смо томе посвећени, рекао је Вучић, наводећи да се више пута чуо са Новаковим оцем Срђаном Ђоковићем.

Извор: Адриа

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

ЦРНА ГОРА И СРЕБРЕНИЦА ( “РТРС”): Самоубиство са продуженим трајањем!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milan-knezevic-2

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

krstewe

МОНАРХИЈА: Крштена принцеза Марија!

Jasenovac-Foto-Milkica-Milojevic-Blic-1024x576

ХРВАТСКИ “МОРАЛ”, СА КИМЕ ЖИВИМО: Хтјели би да заборавимо Јасеновац, а дижу дреку када се у неком граду у Црној Гори именује улица по војнику који је био на Дубровачком ратишту!

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!