Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЈАКОВ ОДАБРАО ДРУШТВО: Стари комунисти подржали младог комунисту, о злочинима својих идеолошких предака у Словенији ћуте!

Предсједник државе Јаков Милатовић примио је уочи 13. јула – Дана државности представнике Савеза удружења бораца Народноослободилачког рата (СУБНОР) и том приликом истакао да славна антифашистичка прошлост Црне Горе представља темељну вриједност нашег друштва.

Поручио је и да нас тековине народноослободилачке борбе опомињу да останемо привржени антифашизму, нагласивши значајан историјски допринос СУБНОР-а у очувању ових вриједности.

Представници СУБНОР-а су Милатовићу захвалили на пријему, указујући на садржајну сарадњу и његов конструктиван однос према овој организацији.

-Предсједнику су упутили позив за учешће на обиљежавању 80 година од стријељања на Лазинама, као и на предстојећем симпозијуму „Животни опус Видоја Жарковића“ и на обиљежавању 80 година од ослобођења Црне Горе у Другом свјетском рату, саопштено је из Канцеларије за односе са јавношћу Предсједника Црне Горе.

ПС: Јаков се из петних жила труди да забетонира идеолошке подјеле у Црној Гори. Комунисте поштује, слика се са њима , носи Титову слику на реверу, док за несрећно побијене жртве које се побили комунисти у Словенији у мају 1945. године  (око 12.000 црногорских четника и осталог народа) не жели да зна. На  мој захтјев да разговарамо о томе и о осталим злочинима комуниста у Црној Гори, Јаков није одговорио скоро три мјесеца!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ГАРАВИЦЕ, ОБИЉЕЖАВАЊЕ: Од усташког злочина над 12.000 Срба прошло 83 године, провокације Бошњака – у спомен парку ратна застава БИХ!

У ЧАЧКУ: Сахрањен Бора Ђорђевић!

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!