Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЧУДА НЕБЕСКА ОД КОМУНИСТА: Хоће да смијене Вранеша, угрожава партизанску ЦГ!

Предсједника општине Пљевља треба смијенити јер је контроверзни политичар својим изјавама то заслужио, с обзиром на то што је чинио откако је постављен на ту функцију, а ако остане и даље ту ђе је може да постане фактор још већег међунационалног раздора – саопштено је из Савеза комуниста Црне Горе.

Говорећи даље о посљедњим поступцима и изјавама предсједника општине Пљевља др Дарија Вранеша, Комунисти поручују да постаје све очигледније да је он „залутао“ у политику, те да, нажалост, није једини у Црној Гори. Због тога, сматрају, послије свега што је урадио, они који су га поставили на ту одговорну функцију треба да преиспитају своју одлуку да би биле избјегнуте тензије у општини коју води не размишљајући о посљедицама.

-Вјерујемо да велика већина здравомислећих грађана херојског града Пљеваља не дијели став националистичког предсједника општине и да ће смоћи снаге да му ставе до знања да му неки ставови и размишљања о будућности Пљеваља неће проћи, а из Савеза комуниста Црне Горе му више него гласно и јасно поручујемо: Прикочи докторе, нијеси ти ослободио Пљевља. Нијеси ти Црна Гора, није она твоја прћија, зато ако већ нећеш да уважаваш тековине Народноослободилачке борбе против фашизма и Пете колоне, мораш поштовати Црну Гору у којој живиш, њен Устав, или поднијети оставку – каже се у саопштењу.

Комунисти даље наводе да је ,,тај политичар у улози предсједника општине Пљевља, изгледа, оптерећен пораженом идеологијом и умишља да од њега и његових истомишљеника почиње историја, град Пљевља и ова слобода, и зато му неко из власти мора скренути пажњу на те апсурде и више него опасне заблуде, јер ни он и такви идеолози као он не могу да омаловажавају земљу у којој живе, а посебно да ударају на њен суверенитет и државност”.

– Њему су, изгледа, економски развој Пљеваља, бољи стандард и услови живота свих грађана велика непознаница и зато он чини то што чини; покушава да мијења историјске датуме за црквене, односно пребројава грађане Пљеваља по националности и слави рођендане других земаља, а своје државе поништава – поручују из Савеза комуниста.

Закључују да је Црна Гора словила до сада, те да ће тако бити и по сада, за антифашистичку, секуларну, слободну и надасве партизанску вјечну земљу свих њених народа и народности.

извор: алоонлине

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ОБИЉЕЖЕНО 29 ГОДИНА ОД ЕГОДУСА СРБА ИЗ ЗАПАДНЕ СЛАВОНИЈЕ: За злочине нико не одговара, у акцији “Бљесак” убијено 12-оро дјеце!

ПРЕИСПИТИВАЊА, ЦРНА ГОРА И СРБИ: Има ли нам спаса када величамо противнике или зар и ти, сине Дритане!

РОМАН О СРПСКОМ СТРАДАЊУ: Да свијет зна каквог је монструма створио на Косову!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

cetinje

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

лубо

ДПС КОЛУМНИСТА НА ЗАДАТКУ: Док Мило најављује освету, Љубо оптужује православље за радикализацију!

побједАДПС

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

равна4

ГРУ ВЕРЗИЈА: Равногорска вила!

беране

ВЕЧЕРАС У БЕРАНАМА: Вече српских пјесника!