Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЦРМНИЧАНИ ОГОРЧЕНИ НА ДПС: Обећали подршку, па преварили!

Предлог допуне Закона о путевима који је предвиђао бесплатан пролаз за Баране који живе сјеверно од рампе, односно Црмничане и становнике околних села, није усвојен на данашњој сједници Скупштине Црне Горе. Представници групе грађана који су претходних викенда организовали блокаду тунела Созина и протесте, Вијестима су казали да су преварени од стране партије која врши власт у Бару, ДПС-а.

Испричали су да им је тај посланички клуб обећао подршку, а на гласању су били уздржани, што је јасан став ДПС-а, мисле они, о грађанима који су им дали повјерење.

Ових дана ћемо предузети одређене кораке. ‘Захвалићемо’ им се свима, посебно нашем предсједнику Општине, Душану Раичевићу, који је требало да стане иза својих грађана, како је то најавио, а не да не учествује у гласању. Ако његов клуб није хтио да нас подржи, требало је макар он сам, као што је Ненезић то учинио, оцијенили су они.

Закључили су да је за њих невјероватно да се партија којој су дали повјерење на локалном нивоу није заложила за њих у Скупштини Црне Горе, већ оне партије које су у Бару опозиција.

На друге не могу да утичу, по њиховим ријечима, али макар знају шта Раичевић и његове партијске колеге мисле о Црмничанима и осталим становницима околних села.

извор: цдм

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

ХРВАТСКА ПОСТАЛА ОПАСНА ЗА СРБЕ: Због купања са псом Сергеј Трифуновић добио 60 дана затвора!

РАСПЛЕТ: Тамара Вујовић поништила рјешење о забрани подизања споменика митрополиту Амфилохију, извинила се Митрополији и грађанима!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!

bera6

БЕРАНЕ: Састанак челника српских организација са представницима Србије!

Boris-Mugosa

ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА, БОРИС МУГОША: Двадесет година били власт, ништа нијесу урадили, данас би опет да нас усреће!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

krnovo1

МИТРОПОЛИЈА: Сјутра на Крнову помен младићима страдалим од партизана!