Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

У БИХ НА ОПРЕЗУ: Вучић “креатор руске револуције на Балкану”!

Министар спољних послова у Савјету министара БиХ Елмедин Конаковић рекао је да је данас упућена протестна нота Црној Гори јер је предсједник црногорске Скупштине Андрија Мандић рекао да је Свесрпски сабор “скуп двије државе”, те је најавио да ће ову ноту упутити и Србији.

Он је исказао бојазан од порука српског јединства које су послате са Свесрпског сабора у Београду и оптужио предсједника Србије Александра Вучића да не поштује БиХ и да је креатор “руске револуције на Балкану”.

Подсјетимо, предсједник Скупштине Црне Горе и лидер Нове српске демократије Андрија Мандић говорио је прије два дана на свесрпском сабору који је одржан у Београду под називом „Један народ, један сабор – Србија и Српска“ и саопштио да је срећан што присуствује том скупу, те изразио увјерење да ће будућност бити таква да, како је рекао, можемо у неком сљедећем периоду да размишљамо да ово не буде скуп само двије државе.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ИМА НАС, КАО ДА НАС НЕМА: Турци средњевјековни “плави шљемови” или српски медији на монтенегринској клацкалици!

ВИДИ СЕ И ИЗ ДИПЛОМАТСКОГ САТЕЛИТА: Хрватском министру требало одговорити, више би нас цијенио!

ЗАВЕТНА КЊИГА ПРОФЕСОРА СЛОБОДАНА ТОМОВИЋА: “Грађански рат у Црној Гори” – исповијест о братоубилачком сукобу који траје и данас!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

vjosa1

ДОК МОНТЕНЕГРИНИ СВАКИ СРПСКИ САБОР ПРОГЛАШАВАЈУ ФАШИСТИЧКИМ: Вјоса Османи у Улцињу, каже да је тај црногорски град њен други дом – комите и Јаков ћуте!

Rod-Blagojevic-2-1024x705

СРБИ У АМЕРИЦИ: У Нешвилу Американци који су прешли у православље подигли српски манастир!

dusko1

ДУБОКА УДБА СЕ ОРГАНИЗОВАЛА: ДПС добио филијалу, на челу Душко Марковић!

velikasi

СТРАНКЕ КАО ГЉИВЕ: Великаши на комаде раздробише царство!

adum

ЧЕТНИЧКЕ ЛЕГЕНДЕ: ДР Огњан Адум, Дражин шифрант!