Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СЈАЈНО, ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА, РАЈКО ПЕРОВИЋ: Они неће са нама, а због тога што су такви какви су, ДПС неће са њима!

Кад кажу да неће с ДПС-ом то ми звучи фантастично, вјерујте! Зато што су овакви какви су, ми нећемо с њима, а ако хоће да дигну руку и гласају доктора Нермина Абдића, добродошли су, казао је у емисији На крају дана, на Телевизији Е, одборник ДПС-а у СО Никшић Рајко Перовић.

Данас једино Црногораца нема у Влади у Црне Горе, каже Перовић, сви су намирили и фотељама подмирили, како каже, осим Црногорци који су најбројнији народ.

Надам се да ће доћи крај кормиларењу ђенерала, са његовом тројицом помоћника, као и свему што је дошао крај. Ово је љековито било и за нас, мало и да ми будемо опозìција, и да сагледамо наше пропусте, наше грешке. Они све кажу неће с ДПС-ом, а не питају да ли ће ДПС с њима… Да релаксирамо онога господина, одборници ДПС-а неће дићи рука за било кога дићи руку осим за нашег доктора Нермина Абдића. Никакав Ракчевић, ни поред Ракчевића, ни Мујовић. Ми позивамо једино ако они хоће да гласају и да дигну руку за доктора Нермина Абдића, они су добродошли.Ми смо велика странка, а они би најрађе да нема ДПС-а. Ја им кажем за мога и њиховог живота тај филм се приказивати неће, поручио је Перовић.

Некултурно и неваспитано од господина, кога су његове колеге звале 21 милион, сматра Перовић, да позове велику Демократску партију социјалиста, како каже, да гласа човјека са два одборника.

Саговорник Телевизије Е се нада да ће на локалним изборима у Никшићу постићи бољи резултат него у Подгорици, и додаје он, много је боље кад иду сами, јер се, како каже, неке ствари искристалишу.

-Кад кажу да неће с ДПС-ом то ми звучи фантастично, вјерујте. Зато што су овакви какви су, ми нећемо с њима. Са роговима у врећу. Само видите о каквим се људима ту ради. Јесу ли рекли ови овоме да је 21 милион узео? Је ли рекао овај овоме, прије три мјесеца да је он космодиск премијеру? Је ли сад рекао да је премијер био с До Квоном, није био онај био с овим, онај био с оним? Погледајте како су свога министра смијениле Демократе, сат и по пред саму сједницу му саопстили да је смијењен. Мислите ли ви да је један ДПС велики радио с својим људима тако? Није ни код нас било да увијек мислимо исто. Вјерујте да ми имамо више демократског капацитета него они сви заједно у парламенту, закључио је Перовић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА – СРБИЈА, ЈЕДНА ФАМИЛИЈА: Окренута нова страница братских односа!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Прије Другог свјетског рата сви православни грађани Црне Горе су били Срби!

ПОРУКА ЈАКОВУ: Не додворавај се Хрватима, за њих су Црногорци и Срби исто!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Dritan-Abazovic-Ivan-Milosevic

ДРИТАН МЕСИЈА: Од 30. августа остао сам само – ЈА!

ivan2

ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА: Деценијама у сјенци ДПС-а, данас другима приговарају да имају политичке менторе!

snp22

НЕЈАСНО, ПОСЛАНИЦИ СНП-А СА ПРЕДСТАВНИЦИМА АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ: Разговарали о изборима у Подгорици, попису и исељавању!

bg1

РАЗОТКРИВАЊА, ОСЛОБОЂЕЊЕ БЕОГРАДА: Срби немају разлога да славе, нацистичка замијењена комунистичком окупацијом!

alija-izetbegovic

БОЖИЦА ЖИВКОВИЋ-РАЈИЛИЋ: Алија Изетбеговић није миротворац како га представљају Бошњаци, већ ратни злочинац!