Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПО ДПС МЕДИЈИМА: Подгорица постала Загреб и Сарајево!

Пише: Иван Милошевић

Постаје неукусно прелиставати ДПС портале. Све исто до истога, гостовања сарајевских и хрватских такозваних истраживача, колумниста и пијаниста! По ДПС порталима рекао би човјек да живимо у Загребу или Сарајеву! Више је њихових тобожњих критичара у ДПС медијима, него што се оглашавају у својим кантонима. Те Мусић, те Ванда, те Бурсаћ, те Ђенаро и остали. Колико ли их има, Бог сами зна! Барем да су маштовити, па да причају разне приче, са више јунака, али не, држе се они опробаног гесла – за све су криви Вучић и Србија! 

И сва њихова памет садржана је у том ставу. И од тога не одустају ни по цијену губљења заслужене апанаже! Ко им повјерује, повјерује, а има њиховох вјерника подоста. Барем се то може закључити по бројним коментарима хрватских и бошњачких коментатора! 

По њима Црна Гора је у великој кризи и под шапом диктатора из Србије и прижељкују да што прије буду избори. Таман су као и србијанска опозиција, сваки мјесец би на изборе, па да и они дођу на власт. Таман тако трубе и ова загребачка и сарајевска медијска подршка по подгоричкој калдрми! Џаба што актуелна власт има подршку 54 посланика, што се не памти и стабилна је у том погледу да стабилнија не може бити. Међутим, за ДПС портале наштимоване на загребачке и сарајевске таласе никад горе владе није било и никада гора криза није била. Трт Милојко, што би рекла браћа Србијанци!

И човјек не може више то да чита и прелистава. Зашто, када се њима свијест неће никада промијенити, за њих је Србија крива што је жива и док је Србија жива они неће престати да упиру у Београд као главног кривца за све на планети. Могу да замислим како им је након што су Хрвати поражени у финалу Олимпијаде и што је злато отишло за Београд. Много то не помињу, онако само информативно, ето да се не опеку! 

Такви су какви су и нека их. Нека тупе и тупе и нека иза сваког ћошка виде Вучића! Мислим да су због тога баш и дошли на ове гране и морају да гледају да су сви против ДПС-а. 

Обрни, окрени, Подгорица ипак није Загреб и Сарајево, има у њој Београда и то сасвим довољно да сви живимо у слози, само Дражо, мало помози! 

Баш се ово задње лијепо римује. Не знам шта ми би, али нека, никоме не штети, а некоме сигурно користи!

 

 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРБИЈА СЕ ВРАЋА СРБИЈИ, АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ: Споменик Дражи Михаиловићу на Теразијама, измјестити обиљежја Броза, Моше, Рибара и Милутиновића са Калемегдана!

УДРУЖЕЊЕ БОРАЦА РАТОВА ОД 1990. ОГОРЧЕНО НА ВЛАДУ: Забранили да снимамо у касарни, скандалозан приручник Министарства просвјете о злочинима 90-тих!

КОЈА ФАЦА, БОРИС МУГОША: Двије деценије потонули у служењу ДПС- у, данас им Подгорица тоне!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dilas

ЏАБЕ ПАО БЕРЛИНСКИ ЗИД, ЏАБЕ ЕУ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ОСУДИ ТОТАЛИТАРНИХ РЕЖИМА: Монтенегрини додјељују награду “Милован Ђилас”!

bera6

ВАСОЈЕВИЋИ: Српске организације без основних услова за рад!

krnovo1

КРНОВСКИМ СТРАДАЛНИЦИМА

pogled2

РУСКИ ПОГЛЕД: Напријед – ка светим оцима!

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!