Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПОСРЕЋИЛО СЕ НОВАКУ: Без борбе у полуфиналу Вимблдона!

Прошао је Новак Ђоковић у полуфинале Вимблдона и то без борбе! Алекс де Минор, који се жалио на повреду зглоба након побједе у претходној рунди, одлучио је да преда меч без изласка на терен. Српски ас ће у полуфиналу играти са бољим из дуела Тејлор Фриц – Лоренцо Мусети.

Информација да се Де Минор повукао стигла је око 13 часова, што говори да је Аустралијанац дао све од себе, покушао до посљедњег тренутка да се спреми за меч, али повреда је била јача. Сличну ситуацију имао је управо Новак на Ролан Гаросу, када је морао због повреде колена, које је потом оперисао, да преда меч против Каспера Руда.

Ђоковић је добио дан више за одмор и припрему за полуфинални дуел, а ко год да му дође за ривала, свакако да ће Новак бити фаворит, јер против обојице има позитиван скор. Штавише, против Тејлора Фрица је добио свих девет досадашњих мечева.

Седам трофеја Вимблдона има Ђоковић у колекцији и још један му недостаје да се изједначи са рекордером Роџером Федерером, који је осам пута дизао пехар у Лондону.

На другом делу костура Карлос Алкарас и Данил Медведев ће играти у полуфиналу, што ће бити реприза њиховог прошлогодишњег окршаја који је добио шпански тенисер, касније и побједник Вимблдона.

(реутерс)

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ ОЛИМПИЈЦИ ИЗНЕРВИРАЛИ ДРУГУ СРБИЈУ: Птицо моја бијели лабуде!

БОЖЕ ПРАВДЕ: Ватерполисти Србије олимпијски шампиони!

БОЖЕ ПРАВДЕ: Кошаркаши Србије побиједили Њемачку и освојили бронзу на Олимпијади!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!