Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПОВОДОМ ЈАКОВЉЕВИХ ЛУТАЊА, ДАЛИБОР КАВАРИЋ: Милатовић срушио власт у Подгорици са ДПС-ом због фотеља, сада их броји код Милојка!

Пише: Далибор Каварић, адвокат
Од 30 августа 2020. године, од кад сте преварили народ (да ћете тобош бити бољи од ДПС-а), сва брига и мука нове власти је како ћете да подијелите плијен, фунције, одборе, савјете, звања, апанаже и да зајашете и исциједите ову намучену и већ опљачкану земљу.
Ти си Велики Предсједниче, само заборавио 2 ситнице:
1. Прва ситница је да си управо ТИ повјерио мандат Милојку Спајићи и гарантовао за њега, да ће бити добар Премијер и заборавио си, да си за све ово што он ради, управо ТИ одговоран, јер си га Ти изабрао и предложио за Премијера
2. Друга ситница коју си заборавио Велики Предсједниче; је да си прије пар дана; управо ТИ са ДПС-ом срушио власт у Подгорици, и то не ради било каквих узвишених принципа или идеологије , него си срушио власт кад се ниси договорио око функција и око власти коју си ТИ и твоји сарадници тражили па их нисте добили. Значи; да си срушио власт у Подгорици заједно са ДПС-ом само ради власти, ради плијена и ради фунцкија, па ти нека та лажна, вискокоморална клапњава и вељање о томе како си ти чоче бољи и виши од других.
ЈЕР, КАКО И ТИ САМ РЕЧЕ ВЕЛИКИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ: “ГРАЂАНИ НИЈЕСУ ЗА ОВО ГЛАСАЛИ” и ту се једино слажем са Тобом.
извор: фејсбук
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

ХРВАТСКА ПОСТАЛА ОПАСНА ЗА СРБЕ: Због купања са псом Сергеј Трифуновић добио 60 дана затвора!

РАСПЛЕТ: Тамара Вујовић поништила рјешење о забрани подизања споменика митрополиту Амфилохију, извинила се Митрополији и грађанима!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!

bera6

БЕРАНЕ: Састанак челника српских организација са представницима Србије!

Boris-Mugosa

ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА, БОРИС МУГОША: Двадесет година били власт, ништа нијесу урадили, данас би опет да нас усреће!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

krnovo1

МИТРОПОЛИЈА: Сјутра на Крнову помен младићима страдалим од партизана!