Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПОВОДОМ ИСЛАМИЗАЦИЈЕ И КОНСОЛИДАЦИЈЕ: Пролетери, средите се или повратак у 46-ту!

Пише: Иван Милошевић

Богами сам најебао! Мој текст о концерту за Нермина и исламизацији Подгорице прочитао је и Жељко Ивановић! И оцијенио га као плод фашисте и домаћег издајника! Куд ће комунистичка крушка но под Брозову крушку! У том хладу нема мјеста за оне који су ван тога хлада, јер припадају категорији домаћих издајника и уз то фашиста! И онда достина тврде да је комунизам у Црној Гори мртав! Мало морген, жив је као 45-те и буја на све стране. Очекујем да ускоро половина Монтенегрина узме презиме Броз и крене по кућама да сређују идеолошке недоумице. Ко год није на њиховој горанској и прашумској страни домаћи је  издајник и фашиста. За то не треба ни суд, не треба ни окрвиљени да се изјасни, све је унапријед пресуђено. Крив си јер си домаћи издајник и фашиста! По чему си то, боли она ствар Брозове новокомунисте. Форма је постала суштина, а суштину више нико не јебе ни један одсто!

Читам већ пар дана коментаре на мој текст од прије пет, шест дана. Јуче је “Аналитика” читав дан као тему држала текст извјесне Невенке, ако сам добро запамтио, а данас се и Жељко придружио. Бог те мазо, ако претекнем наредних дана, да скачем од радости! Да је до њих стрпали би ме у нову Јусовачу, ударали клинце под нокте и палили штекере и тражили да признам да сам домаћи издајник, сарадник окупатора и фашиста! Читам књигу Ранка Булатовића “Зидани мост” и осјећам се попут оних несрећника из 46-те и 47- године који су се спасили од комунистичког метка у Словенији, али су га дочекали када су се вратили у Црну Гору и то од својих рођака и најближих шпијуна који су пријављивали одметнике и неистомишљњнике! Нешто се околина промијенила, истина има шпијуна на тоне, али их не прати судска тољага, па не пресуђује по Брозовом диктату! И чудо ова “Аналитика”! Пошаљем им одговор на њихове оптужбе да га објаве, а они га не објаве, али од њега направе “тему”. Фалсификат оригинала или је нешто друго у питању?

Не бих да трошим пуно ријечи на Невенку и Жељка. Остављам њима да пишу кумровачке есеје и испирају уста са мојим текстом и мојом маленкошћу. Имам превише година и немам илузија о новинартву и знам да ту не могу ништа да промијеним. Уколико они кажу да сам крив, да сам домаћи издајник и фашиста, нема шансе да докажем да сам невин. У садашњој комунистичкој медијској и осталој клими у Црној Гори џаба би ми били и милиони да докажем да у тексту о концерту за Нермина нијесам никога увриједио и да сам саопштио само један став за дискусију и предлог за критичко разматрање! 

На жалост, ДПС и бивши СК, у Црној Гори су створили атмосферу гдје се сваки другачији тон о комунистичким аксиомама да су Срби криви што су живи, а да су муслимани, Хрвати и Албанци, српске жртве и да од Срба не могу да дишу, проглашава издајничким и фашистичким! Постаје ми јасно да је издаја и фашизам релативан појам, посебно када их користе ови који их наводно бране. Међутим, нећу о томе, остављам их да уживају у својим апанажана, фрустрацијама и политбировским интелектуалним масажама. Мени не штете нити користе, а како је њима нешто ме баш много и не интересује!

 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

МОНАРХИЈА: Пријем потомака спасених пилота у мисији “Халијард” код Карађорђевића!

УКРАЈИНА И БАЛКАН: Кијев помаже терористима и угрожава безбједност Европе!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

krnovo1

МИТРОПОЛИЈА: Сјутра на Крнову помен младићима страдалим од партизана!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

draza

РЕАКЦИЈА ЂЕНЕРАЛА МИХАИЛОВИЋА НА КРАЉЕВ ГОВОР 12.СЕПТЕМБРА1944. ГОДИНЕ: Пољубио кокарду и наредио: “Покрет”!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!