Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПИСМО РОЂАКУ: Јаков у старту дупло превазишао Мила, само што портира није повео код папе!

Пише др Петар Милатовић Острошки

Драги и весели рођаче, тешка срца сам примио вијест из добро обавијештених извора да се на тебе љуте секретарица и портир које ниси повео у Ватикан код римског папе заједно са шефицом кабинета Иваном Пејовић, њеном замјеницом Миленом  Пејовић Ераковић; савјетницима: Маријом Лакић Барфус, Иваном Шикмановићем, Оливером Вукајловић, Гораном Делићем, Бојаном  Зулић, твојом драгом супругом Миленом; Маријом Драгаш, као и Милицом Петровић која је, као отправница послова у амбасади Црне Горе при Светој столици, службено присуствовала.

На објављеној фотографији с тобом и папом види се десет особа. Честитам рођаче.  Дупло си превазишао  Мила Ђукановића. Мило Ђукановић је код папе водио само три савјетника, супругу и амбасадора при Светој столици. Да си бар дупло мање трошкова направио од Мила приликом посјете папи, али ниси него обрнуто,  дупло више. Потрошио си, како нас обавјешатава лист „Дан“ равно 13,500 евра, а могао си да из буџета потрошиш за пут у Ватикан и назад свега 500 евра да си летио  low-cost компанијом.

На крају, драги и весели рођаче, ужасава ме поређење са Милом. Наиме, ако си већ у првој години предсједничког мандата у нечему дупло превазишао Мила Ђукановића, бојим се да ћеш на крају мандата у свему дупло превазићи Мила на скали негативних учинака, па ћеш, пази сада коперниковског обрта, бити најзаслужнији за Милов тријумфалан повратак на политичку сцену…

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

УКРАШЕН ЦЕНТАР ПЉЕВАЉА: “Нек се чује на све стране, кад слободу Србин створи”!

ОБИЉЕЖЕНО 29 ГОДИНА ОД ЕГОДУСА СРБА ИЗ ЗАПАДНЕ СЛАВОНИЈЕ: За злочине нико не одговара, у акцији “Бљесак” убијено 12-оро дјеце!

ПРЕИСПИТИВАЊА, ЦРНА ГОРА И СРБИ: Има ли нам спаса када величамо противнике или зар и ти, сине Дритане!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

cetinje

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

лубо

ДПС КОЛУМНИСТА НА ЗАДАТКУ: Док Мило најављује освету, Љубо оптужује православље за радикализацију!

побједАДПС

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

равна4

ГРУ ВЕРЗИЈА: Равногорска вила!

беране

ВЕЧЕРАС У БЕРАНАМА: Вече српских пјесника!