Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПИСМО РОЂАКУ: Поред Титоизма пропагираш и Стаљинизам!

Пише: др Петар Милатовић Острошки

Весели рођаче, јуче си опет успио да ме засмијеш својом контрадикцијом и истовремено забринеш својом дискриминацијом у Саопштењу из твог кабинета послије састанка са пар представника НВО у вези Голооточких жртава. Наиме, поред титоизма ти сада васкрсаваш најгори стаљинизам, али несвјесно на штету титоизма коме си одан, јер, по твојим ријечима, твој дјед је био Титов војник.

С друге стране, овим Саопштењем из твог кабинета , дискриминишеш све жртве комунистичког терора од 1941. године све до пада Берлинског зида 1989. године који још постоји у многим промајним главама. У оба случаја евинентан је антисрбизам кроз титоизам и стаљинизам, јер, да те подсјетим, 1948. године била је комунистичка фракцијска борба чији финале је био на Голом Отоку.

Поред титоизма као специфичног антисрбизма 1948. године имали смо још гори антирбизам кроз црногорски стаљинизам, јер да су побједу однијели стаљинисти у Црној Гори не би остало ни слово „С“ од Срба, чак би и оно било декретом забрањено забрањено и имали бисмо слово мање у азбуци и мање цио један народ.

Као заклети „европејац“ вјероватно знаш да Европа забрањује дискриминацију и та иста Европа захтијева од Црне Горе да расчисти са крвавом комунистичком прошлошћу. Умјесто да се то деси, ти сада васкрсавајући стаљинизам у Црној Гори, буквално дискринишеш све жртве комунистишког терора од 1941. до пада Берлинског зида 1989. године.

По природи ствари ти требаш да будеш предсједник свих грађана Црне Горе без дискриминације, а ти практично доказујеш да си предсједник само титоистичког и стаљинистичког дијела Црне Горе, а дискриминацију невиних националних жртава комунистичког терора сумњам да ће ти опростити цивилизована Европа.

Очигледно је, весели рођаче, да имаш лоше савјетнике који те гурају у пропаст. Неко очигледно хоће да те маргинализује подмећући ти кукавичја јаја како би свима доказали да си најобичнија незналица из ближе историје, а да не говорим из оне раније, до најдубљих дубина времена.

Успјели су да заслужиш чисту јединицу из историје. Слиједи поправни испит у августу. Да би успјешно прошао на поправном испиту, спреман сам да ти дајем бесплатне часове, да те припремим да заслужиш прелазну оцјену.

Извор: Фејсбук

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ВАСКРШЊА ЛИТУРГИЈА У ПОДГОРИЦИ: Служби присуствовали премијер и предсједник Црне Горе, упућене поруке о миру и слози!

МАНАСТИР МОРАЧА У СЛАВУ ВАСКРСА, АНДРИЈА МАНДИЋ: Чувајмо светиње и градимо слогу!

ХРИСТОС ВАСКРСЕ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

павле

АРХИВА: Повратак војводе Павла Ђуришића!

мур24

МУРИНО, 25 ГОДИНА ПОСЛИЈЕ: Прошло је доста времена, неправда према жртвама мора бити исправљена!

dubrovnik (1)

БРУКА, МОНТЕНЕГРИНИ ЗБОГ ДУБРОВНИКА: Хрватима подилазе, стиде се и осуђују, чак и мртве, своје грађане!

kralj-nikola-i-kraljica-milena

СУЗЕ ЦРНОГОРСКЕ КРАЉИЦЕ: Ако Бог да, осветићемо Косово!

медо8

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: УДБА и даље влада, за Мила више путића!