Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПЕС ДРУГА ВИОЛИНА ДПС-А: На чело Фонда ПИО довели активисту бившег режима из Бијелог Поља!

Покрет за промјене (ПЗП) окарактерисао је разрјешење Ранка Алигрудића са мјеста директора Фонда пензијског и инвалидског осигурања (ПИО) као срамно, поручивши да је у питању још један показатељ да владајућа већина враћа ДПС кадрове.

Да ова владајућа већина гази све оно за што смо се деценијама борили и не више на ‘мала’, већ на ‘велика’ врата враћа ДПС кадрове говори и посљедње срамно разрјешење нашег колеге, члана Предсједништва ПЗП-а Ранка Алигрудића, искусног професионалца, који је цио свој радни вијек провео у овој области и поштеног човјека који је показао како се одговорно, не у партијском, већ у интересу корисника руководи овом значајном институцијом. Нажалост, такви овој мешетарској Влади не требају, па је зато и доведен син некадашњег управника царине у Бијелом Пољу, иначе врло препознатљивог активисте и великог штиха ДПС-а, момак који ће очигледно споровести кварни и сулуди наум ове Владе о уништењу Фонда ПИО, јер управо он је неко ко је заговорник приватних пензионих фондоваело, наводи се у саопштењу ПЗП-а достављеном медијима.

Да је ПЕС „друга виолина“ ДПС-а и да су им кадрови у ствари амбициозни, а неостварени ДПС-овци није непознато и од њих није изненађење, наводе из ове партије, али додају да јесте изненађење да све ово беспоговорно аминују и дозвољавају њихови бивши саборци са којима су, како кажу, у сузавцима, под шок бомбама и рафалима гумених метака се храбро супростављали и рушили однарођени и у корупцији и криминалу огрезли Ђукановићев режим.

Али удобност фотеља се изгледа ослачала, па се пуштају низ воду некадашњи саборци и заборавља се она часна заједничка борба. Колико је ова Влада кукавичка и неморална, говори и чињеница да увијек користе тренутак кад неко није ту да га мучки смијене, па су управо ову подмуклу смјену спровели док се колега Алигрудић налазио на службеном путу, на врло значајном сусрету директора пензионих фондова земаља бивше СФРЈ. Али то говори о њима. Како ствари стоје, брзо ће им све ово што раде доћи на наплату. МИ часно и храбро настављамо борбу за праведну и поштену Црну Гору. И храбри чињеница да представници пензионера и синдикат нијесу подржали ову срамну смјену, јер цијене и препознају професионализам нашег Ранка Алигрудића, закључују из ПЗП-а.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ НЕ ПОМИЊУ “ЛОРУ” И ЗЛОЧИНЕ ПРОТИВ СРБА, АЛИ ЗАХТИЈЕВАЈУ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

“ПОЛИТИКА”: Курти нуди Ватикану српске храмове!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

sarajevo

У БИХ НА ОПРЕЗУ: Вучић “креатор руске револуције на Балкану”!

tumane1

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!