Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПАО ДОГОВОР НА КОНИКУ: Демократска партија Рома подржаће ДПС!

Након низа разговора са представницима политичких партија које учествују на локалним изборима у Подгорици, као и разматрања опције самосталног изласка на изборе, Главни одбор Демократске партије Рома донио је одлуку да на предстојећим изборима пружи подршку др Нермину Абдићу, саопштено је из те партије.

-Након темељне анализе понуда, сматрамо да је понуда др Абдића најквалитетнија и најприкладнија за нашу заједницу. На листи одборника др Нермина Абдића налазиће се и предсједник наше партије, Менсур Шаљај. Др Нермин Абдић је дугогодишњи пријатељ ромске заједнице и особа која ужива највеће повјерење међу нашим сународницима. Вјерујемо да ће ова сарадња донијети конкретне резултате и унаприједити положај ромске заједнице у Подгорици. Демократска Партија Рома стоји чврсто уз своје чланове и подржава све иницијативе које имају за циљ побољшање услова живота и права Рома у Црној Гори, каже се у саопштењу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

БРАЋИ МУСЛИМАНИМА И АЛБАНЦИМА: Смета им споменик митрополиту Амфилохију у Беранама, кажу да нарушава међувјерски склад!

РАСПЛЕТ: Тамара Вујовић поништила рјешење о забрани подизања споменика митрополиту Амфилохију, извинила се Митрополији и грађанима!

ЗБУЊУЈУЋЕ: Демократе подржавају свога министра да дозволи споменик митрополиту, а она издала рјешење да нема услова за подизање тог обиљежја!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

krnovo1

МИТРОПОЛИЈА: Сјутра на Крнову помен младићима страдалим од партизана!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

mini1

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

draza

РЕАКЦИЈА ЂЕНЕРАЛА МИХАИЛОВИЋА НА КРАЉЕВ ГОВОР 12.СЕПТЕМБРА1944. ГОДИНЕ: Пољубио кокарду и наредио: “Покрет”!

ner9

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!