Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ОД ЉУБАВИ ДО МРЖЊЕ: Од Каћуше до Ђура!

Пише: Иван Милошевић

Извјесни Ђуро из “Вијести” оптужио ме је због текста о Нермину и исламизацији Подгорице за сијање мржње и текст назвао “опасном будалаштином”! Е, Ђуро, Ђуро, и твој текст је опасна будалаштина и признајем да од колумнисте “Вијести” нијесам ни очекивао нешто друго. “Вијести” су од оснивања антисрпско гласило, окупљају са свих страна свијета све што је антисрпско и чак своје покровитеље имају и усред Србије. Углавном све познато и сто пута поновљено, неоригинално и подметачко! И не завређује озбиљнији коментар иако ме Ђуро оптужи да изазивам рат! Не брини Ђуро, рата бити неће, барем не због мене и мога текста! 

И Ђуро, мој Ђуро, мислим да лијечиш сопствене фрустрације и обузет си својиом величином и маленкошћу и барјачиш без барјака, односно имаш под главом и брадом само један барјак – антисрпски и са њим машеш и гдје треба и не треба. И то је твој проблем и очигледно да доживљаваш Србе са посебном емоцијом и када осјетиш да неко нешто хоће да каже позитивно о Србима или да их упозори на некога ко им о глави ради, заспеш га толиком мржњом да од ње нема одбране. Стога не бих да и даље његујем Ђурове фрустрације, нека их лијечи сам и нека не брине – рата бити неће, барем не због мене и мога текста. То ти је, Ђуро, обична будалаштина! 

Ђуро између осталих као аргумент против мене и мога текста користи чак и цитате Милована Ђиласа! И ту се открива сва слика и прилика колумниста “Вијести” и њему сличних теоретичара. Не само мени, него било коме, не могу да опросте да нешто критички каже о братству и јединству по Ђиласовом и Брозовом  моделу! То је темељ који се не дира, стоји усправно као клисурина и дат је за вјеки вјеков. Петокрака, петокрака и петокрака и то сија не само из “Вијести”, него из многих других сличних медија и  колумниста! 

И извјесна Каћуша испалила је пар вербалних каћуша на мене. Тражи да се тужилаштво позабави мојим текстом и да је по њеном, већ данас би био на одмору у Спужу. Дирнуо само јој зеницу њеног и Титовог ока и она би све то ријешила по кратком поступку! Тек у оваквим случајевима схватам колико смо друштво и појединци који још увијек живе у 45-ој години и који би неистомишљенике отјерали тамо гдје су одавно требало да буду. Кађуша би била сјајни агитпроп комесар и завидио би јој на маштовитости и рјешавања случаја са неистомишљеницима и Берија и Стаљин у комплету! А и име јој сугерише да би била кремен – камен и прави ударник када се ради о обрачуну са унутрашњим непријатељима!

Углавном, ДПС медијска послуга извршава комесарске задатке и шаље извјештаје газдама. Нека вам је са срећом, проћи ће и ово и вјерујем да се за који дан нико неће сјећати опасних медијских будалашптина и (не)оправданих излива љубави према наставку грађанског рата у Црној Гори. Ипак је грађански рат одавно завршен (надам се) и то на жалост Ђура и Каћуше!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ГОРОСТАСА СВЈЕТИОНИЦИ: Имамо Марка Миљанова и Његоша, имамо све што нам треба!

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

ДИКТАТУРА ПРОЛЕТЕРИЈАТА: Кад се ДПС у Подгорицу врати, мало морген!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dilas

ЏАБЕ ПАО БЕРЛИНСКИ ЗИД, ЏАБЕ ЕУ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ОСУДИ ТОТАЛИТАРНИХ РЕЖИМА: Монтенегрини додјељују награду “Милован Ђилас”!

bera6

ВАСОЈЕВИЋИ: Српске организације без основних услова за рад!

krnovo1

КРНОВСКИМ СТРАДАЛНИЦИМА

pogled2

РУСКИ ПОГЛЕД: Напријед – ка светим оцима!

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!