Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НОВА СРПСКА ДЕМОКРАТИЈА: Извињавамо се свима који су у Марковим ријечима прочитали оно чега нема!

Вјероватно је свима чудно да говор потпредсједника НСД и предсједника Општине Никшић Марка Ковачевића, који је изречен у четвртак, постаје главна медијска тема у недјељу и то баш на Курбан бајрам, празник свих муслимана свијета и на дан када је Црну Гору посјетио координатор Стејт департмента за борбу против корупције Ричард Нефју, који је том приликом разговарао са СДТ-ом везано за борбу против високе корупције, оцијенили су из Нове српске демократије (НСД).

-Није тешко закључити да је та висока корупција везана за бивши режим који очигледно, још увијек, може да усмјерава медијску сцену и да једном темом која се десила данима раније преклопи тај важан сусрет СДТ-а и координатора Стејт департмента. Осим тога, јуче је у нашу државу допутовао и предсједник Бугарске Румен Радев који је у црногорским медијима просто споредно позициониран због неколико реченица из говора потпредсједника НСД и предсједника Општине Никшић Марка Ковачевића, истиче се у саопштењу НСД-а.

Како се додаје, НСД се овим путем извињава свима онима који су у Марковим ријечима пронашли оно чега нема, на шта он није мислио и чега није било и онима који су у тим ријечима управо жељели да пронађу оно што желе да оспоре и које су те ријечи, намјерене да охрабре помирењем, донијеле душевну бол.

-Нека свако ради свој посао, државне институције, медији, политичари, али би било добро да концентрација медијске јавности буде на оним главним, умјесто на споредним темама које служе искључиво за таргетирање оних који су понајбољи у свом послу попут Марка Ковачевића, закључује се у саопштењу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

АНДРИЈА МАНДИЋ НАКОН УСВАЈАЊА РЕЗОЛУЦИЈЕ О ЈАСЕНОВЦУ: Резолуција није усмјерена против било којег народа, али јесте против једног страшног режима!

ЧИЈА ЛИ ЈЕ ЈАКОВ МАРИОНЕТА: Милатовићу није много важна Резолуција о Јасеновцу!

У МАНАСТИРУ РАВАНИЦА: Служен парастос Светом кнезу Лазару и косовским јунацима!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

markokovac

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Власт у Никшићу не зависи од једног одборника ГП УРА, у мом говору нема позива на насиље, нико није исправно схватио шта сам рекао!

ulcinj

МУЛТИЕТНИЧКИ УЛЦИЊ: Отвара се конзулат Албаније, али и плажа за муслиманке са хиџабом!

bukvar

ШТА НУДИ “БУКВАР СРПСТВА”: Модерни водич кроз азбуку српске историје!

osman9

ИМА НАС, КАО ДА НАС НЕМА: Турци средњевјековни “плави шљемови” или српски медији на монтенегринској клацкалици!

Dadince-Ravnogorci

ОДРЖАН РАВНОГОРСКИ СКУП У РОДНОМ СЕЛУ ДРАГИШЕ ЦВЕТКОВИЋА, ПОСЉЕДЊЕГ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ КРАЉЕВИНЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ: Чичина идеја огањ Српства, слободарске Србије и српског поноса!