Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПА КАЖУ ДА СРБИ ПРОВОЦИРАЈУ: “Мирдита” на Видовдан усред Београда!

Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да сматра да је Фестивал „Мирдита, добар дан“, чије одржавање је најављено за Видовдану Београду, скуп високог ризика и да би организатори требало да размотре његово одлагање.
То јесте један скуп високог ризика на тај дан и требало би разговарати са организаторима да имају у виду да ту може да буде провокација и да би евентуално можда могли да размишљају о одлагању свега тога, рекао је Дачић новинарима у Београду.
Полицији није пријављен скуп, рекао је он и додао да није потребно тражити дозволу полиције јер се фестивал одржава у затвореном простору.
Скуп није пријављен зато што није реч о скупу на отвореном за који се траже дозволе. То јесте безбедносни ризик, али ми до сада нисмо поступали по томе зато што никаквих најава тог догађаја није било према Полицијској управи за град Београд, навео је Дачић, пренео је Танјуг.
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КАНТАР ЕЛЕКТРИЧНОГ АГЕ: Ничија земља чудовишне змијурине ( далековода)!

МУЛТИЕТНИЧКИ УЛЦИЊ: Отвара се конзулат Албаније, али и плажа за муслиманке са хиџабом!

ОДГОВОР НАКОН ДВА МЈЕСЕЦА НИЈЕСАМ ДОБИО: Јакову Милатовићу упућен захтјев за осуду злочина комуниста над црногорским четницима у мају 1945. године у Словенији!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

vjosa1

ДОК МОНТЕНЕГРИНИ СВАКИ СРПСКИ САБОР ПРОГЛАШАВАЈУ ФАШИСТИЧКИМ: Вјоса Османи у Улцињу, каже да је тај црногорски град њен други дом – комите и Јаков ћуте!

dusko1

ДУБОКА УДБА СЕ ОРГАНИЗОВАЛА: ДПС добио филијалу, на челу Душко Марковић!

velikasi

СТРАНКЕ КАО ГЉИВЕ: Великаши на комаде раздробише царство!

adum

ЧЕТНИЧКЕ ЛЕГЕНДЕ: ДР Огњан Адум, Дражин шифрант!

pavle-djurisic-1

ЈУЛИЈАНА МАРИЋ: Павле Ђуришић!