Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕКИМА ЈЕ УЛАЗАК СРБА У ВЛАДУ ТРН У ОКУ: Поред ДПС-а вриште и “Вијести”!

Пише: Иван Милошевић

Вриштање због реконструкције владе не престаје. ДПС вергла већ данима исту причу и најављује напад четника преко Добракова и Пљеваља и само што нијесу стигли надомак Златице. Не чуди њихова паника због уласка политичких представника Срба у владине фотеље, јер ДПС већ деценеију осим антисрпске другу причу и нема!

ДПС-у су се придружиле и “Вијести”! У овој кући уредници још увијек не могу да се освијесте и дођу себи, јер су њихови миљеници, такозвани грађанисти, остали ван владиних кабинета. Због тога објављују све шпто им дође до руке, како би објаснили да од нове владе нема никакве користи! 

Данас су на нсловној страни објавили како шеф муслиманске дијапсоре из Америке пита Ервина Ибрахимовића гдје су паре које су амерички муслимани издвојили за изборну кампању Бошњачке странке. Тражи да му се обајасни сваки цент и пројекат од тог новца. И нмије чудно шпто то он тражи, али је интересантно вријеме када му је пало на памет да постави то питање. Док су Ервин и друштво у опозицији хељб јели са ДПС-ом из Америке нијесу долазила питања о парама, али након што су Бошњаци окренули плочу и ушли у владу, у којој сједе, како кажу неки Бошњаци, све четници до четника, из Америке стижу рачуни. И то “Вијести” објављују на насловној страни! 

Одмах поред муслиманских порезника стоји наслов како је забрана уласка Мандићу и Кнежевићу у Хрватску опомена Спајићу да пази шта ради, односно да се отријезни, јер пут ЦГ у ЕУ иде пореко Дебелог бријега и Загреба! “Вијести” више брину о хрватским интересима од Хрвата и грађани са којима живе даљи су им од Хрвата и њихових неоусташких метода!

Ништа ме не чуди од “Вијести”! Од када су основане “Вијести” су антисрпске и странице уступају свима који желе да нешто кажу против Срба. Дакле, у “Вијестима” ништа ново, таљигају антисрпским путевима у нади да ће кад-тад Србима доскочити и отјерати их тамо гдје су били у вријеме ДПС-а – на маргинама јавности и оптужени да су реметилачки фактор и узрок свих зала у ЦГ! 

Ипак, нешпто се испод жита ипак креће! То добро осјећају у ДПС-у, али и у “Вијестима”!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПРИНЦ ФИЛИП У ЈАСЕНОВЦУ: Размере злочина НДХ тешко су замисливе и неописиве!

ОД ЉУБАВИ ДО МРЖЊЕ: Од Каћуше до Ђура!

ГАРАВИЦЕ, ОБИЉЕЖАВАЊЕ: Од усташког злочина над 12.000 Срба прошло 83 године, провокације Бошњака – у спомен парку ратна застава БИХ!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

geto

“БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” И ПАВЛИНА РАДОВАНОВИЋ: “Гето”!

naser

АРНО ГУЈОН: Турска ТВ емитовањем серије о Насеру Орићу прекраја историју на Балкану!

Bora-Djordjevic-Bora-Corba

ПРЕМИНУО БОРА ЂОРЂЕВИЋ

Manastir Moraca

ПОХАРА МАНАСТИРА МОРАЧА: Од 5. до 7. септембра 1952. године комунисти уништили на хиљаде пергамената, јеванђеља и осталих црквених списа!

tri

ТРИ ГОДИНЕ ОД УСТОЛИЧЕЊА, МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ: Настављамо онако како је Свети Сава благословио!