Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Захтјеви ДНП-а у складу са политиком ДФ-а, Милојко наставља Милову спољну политику!

Захтјеви ДНП-а су оправдани и у складу са програмаким опредјељенима те странке, али и са политичким принципима на којима је ДФ успио да сруши режим Мила Ђукановића: помирење по принципу сва права свима, радикалне реформе и демонтажа мафијашког ДПС режима и економски опоравак земље на основу промјене модела економског раста, написао је на Фејсбуку предсједник Покрета за промјене (ПЗП) и један од лидера некадашњег Демократског фронта (ДФ) Небојша Медојевић.

Како је рекао, након изгласавања Резолуције о Сребреници у Генералној скупштини УН-а свим бирачима бившег ДФ-а је постало јасно да су његове оцјене да је ПЕС креиран као ДПС верзија 2.0 и да он баштини све политичке приоритете ДПС-а, те наставља, како је рекао, послушничку слуганску политику према центрима моци, на штету виталних интереса народа и дрзаве.

-ПЕС је континуитет спољно-политичких приоритета ДПС-а, наставак антисрпске политике подјела у Црној Гори, главна опструкција СПО-у и СДТ-у у борби против ДПС мафије и главни промотер опасне популистичке економске политике која води дрзаву у дужничко ропство, банкрот јавних финансија и угрожавање система пензијског осигурања. Најава потписивања уговора о наставку ауто-пута према Андријевици има корупционашки потенцијал од најмање 100 милиона еура које ће кроз надувавање фактура узети Спајић и његова банда, рекао је Медојевић.

Спајић и његова криминална организација, додао је, су тежак баласт за ДНП и НСД и бивши бирачи ДФ-а су све више разочарани са овом Владом која је копија ДПС-а.

-Гласање за Резолуцију о Сребреници је само кап која је прелила чашу лажи, превара и издаје Спајића кога су у Црну Гору и довели исти ментори Ђукановића да настави исту политику. Ми се за ово нијесмо борили и политички одговорно је да и ДНП и НСД прекину подршку овој Влади и да се организују ванредни парламентарни избори. То је рационални политички одговор на ове одлуке Спајићеве Владе. Да ли ће преовладати лични, партијски или групни материјални и финанијски интереси над принципима, идеологијама и интересима народа и државе, остаје да се види, закључио је Медојевић.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ НЕЋЕ КОД МИЛАТОВИЋА: Јакове све радиш против Срба, није морално да пређем преко тога!

НИКАКО ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ: Без договора око формирања власти у Будви и Андријевици!

САД СЕ ВИДИ, САД СЕ ЗНА, КО СЕ КОМЕ ДОПАДА: Миро Буљ позвао ДПС-овце да дођу у Сињ, чојски бранили Хрватску!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

nik

ЈЕСМО ЛИ ОВО ЗАСЛУЖИЛИ, БЕЗОБРАЗНИ НИК, ХВАЛИ ХРВАТСКУ: За Ђељошаја расправа о Јасеновцу ријалити!

jaki2

ПРИВАТНА ДИПЛОМАТИЈА ПРЕДСЈЕДНИКА ЦРНЕ ГОРЕ: Јаков се правдао Милановићу, сматра да је Резолуција о Јасеновцу политичка трговина!

lazar1_orig

ВЕЛИКОМУЧЕНИКУ КОСОВСКОМ ЛАЗАРУ

KIKOVIC-GORAN-SLIKA-620x336

ВИДОВДАНСКА БЕСЈЕДА, ГОРАН КИКОВИЋ: Догодине у Призрену!

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Резолуција о Јасеновцу је порука за Србију и Српску!