Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МОНАРХИЈА: Донација за Дом ђака у Ивањици!

Хуманитарна организација Лајфлајн Чикаго и Фондација Њ.К.В. Принцезе Катарине настављају своју мисију пружања помоћи становницима Србије, а пре свега и младима Србије. Ова најновија донација подржава потребе средњошколаца у Ивањици који станују у ђачком дому у овом граду.

Вођени жељом да ученицима овог интерната пруже боље услове за живот, овој установи су донирани следећи предмети: по 70 фротира, јастука и комплета постељине, као и нова видео опрема. Ова донација је омогућена константном великодушношћу г-ђе Наде Стивенс, која је, заједно са својим покојним супругом г. Дејвидом Стивенсом, већ дуго година посвећена давању подршке раду Лајфлајна Чикаго.

Како је рачунарска и дигитална писменост од суштинског значаја за младе данас, четири рачунара, један колор штампач, додатни тонери и пет пакета папира за штампање такође су уручени овом дому, захваљујући великодушној донацији г-ђе Ан Мари Пујо.

Веома сам захвална г-ђи Нади Стивенс и г-ђи Ан Мари Пујо које су својом љубављу и спремношћу да помогну омогућиле ову важну донацију. Захваљујући Лајфлајн Чикагу и мојој Фондацији у Београду, средњошколци из овог интерната знају да увек мислимо на њих. Пружањем бољих услова за живот деци, као и новом опремом, подржавамо њихову будућност, а тиме и будућност наше земље, али и целог света, изјавила је Њ.К.В. Принцеза Катарина.

Г-ђа Љиљана Ђоковић, директорка Дома ученика средњих школа у Ивањици, изразила је своју захвалност Принцези Катарини, Лајфлајну Чикаго, као и г-ђи Нади Стивенс и г-ђи Ан Мари Пујо рекавши: “Ваша донација нам је веома важна и помаже у побољшању услова за рад, смештај и боравак ученика, корисника Дома, као и за њихову даљу едукацију.”

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КАТОЛИЧКА КОСОВСКА МИСИЈА: Видовдан или Ватикан!

НА ПРАВОСЛАВНОМ ФАКУЛТЕТУ “СВЕТОГ ТИХОНА” У РУСИЈИ: Кад се војска на Косово врати!

УДРУЖЕЊЕ ВАСОЈЕВИЋА “ВАСО”: Медаља са ликом родоначелника племена припала Свету Мартиновићу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

markokovac

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Срби имају право да – ћуте!

vitle

ПРОМОЦИЈЕ: “Витлејемска ружа” – књига духовне поезије!

Radman-u-D-Lastvi-1824x1024

ВИДИ СЕ И ИЗ ДИПЛОМАТСКОГ САТЕЛИТА: Хрватском министру требало одговорити, више би нас цијенио!

dalekovod

КАНТАР ЕЛЕКТРИЧНОГ АГЕ: Ничија земља чудовишне змијурине ( далековода)!

papa8

ЕДИ РАМА ТВРДИ: Папа Фрањо шири руке у облику двоглавог орла и најављује Велику Албанију!